Regina Camilla a dezvăluit o fotografie nevăzută până acum cu Regele Charles, la întâlnirea cu Zelenska

1 martie 2024   Royals

Regina Camilla a primit-o pe Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, la Clarence House, ieri, pe 29 februarie 2024, la Londra.

Ucraineanca a publicat ulterior un videoclip emoționant legat de vizita sa, după ce a fost în vizită la Regina Camilla, cu care a discutat pe îndelete. În postarea video, un amănunt interesant a atras atenția tuturor: există un loc în care tronează o mulțime de fotografii de familie, iar într-una absolut adorabilă, Regele Charles poate fi văzut ținând în brațe un bebeluș înfășat, o imagine nemaivăzută până acum cu unul dintre nepoții săi.

Monarhul radiază în imagine, lucru care atestă încă o dată cât de legat de nepoții săi este suveranul britanic. Acolo sunt strânse o mulțime de fotografii înrămate, de familie.

Astfel de momente sunt foarte așteptate de public, căci membrii regali nu apar singuri în social media să-și posteze clipuri din case.

În descrierea clipului video, Olena Zelenska și-a prezentat gândurile personale: „Am fost încântată să-mi exprim personal recunoștința Majestății Sale, Regina Camilla, și întregii familii regale britanice, tuturor britanicilor pentru sprijinirea Ucrainei și a idealurilor noastre. Valorile noastre sunt comune: viață, libertate, democrație. Vă mulțumim că le susținem astăzi împreună.”

Olena Zelenska a ales la întâlnirea cu regina o combinație cromatică alb-negru: pantaloni largi și taior, în timp ce Camilla a optat pentru o rochie albastră până la jumătatea gambei și pantofi negri.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, în vârstă de 46 de ani, se află în Regatul Unit pentru a împărtăși mulțumiri liderilor la împlinirea a doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina!

În timpul său alocat vizitei în Marea Britanie, Olena s-a întâlnit și cu prim-ministrul britanic Rishi Sunak și cu soția sa, Akshata Murty.

Și de data aceasta ucraineanca a fost la înălțime din punct de vedere vestimentar, cu un costum cu pantaloni de culoarea caramelului și o cămașă de mătase maro închis.

Foto: Getty Images

Mai multe