Regina Camilla a întors toate capetele îmbrăcată în rochia ei albastră! Dar ce bijuterii a ales?

8 noiembrie 2023   Royals

După discursul Regelui Charles în Parlament, discurs care a avut loc marți, 7 noiembrie, monarhul și Regina Camilla au impresionat cu o nouă apariție.

Regina Camilla a uimit mulțimea marți seară, când a asistat alături de Regele Charles la o reprezentație specială a spectacolului "Don Quijote" de Carlos Acosta, prezentat de Baletul Regal, la Royal Opera House din Londa. 

Regina a îmbrăcat o rochie de cocktail din dantelă albastru regal, semnată Fiona Clare. Ea a asortat-o cu o pelerină de culoare asortată, care avea un guler din blană artificială, dres negri și pantofi negri cu toc.

De asemenea, Regina Camilla a fost văzută purtând un pandantiv din safir și topaz roz care a aparținut regretatei regine Elisabeta, dar și cu cercei din topaz roz și diamante.

De partea cealaltă, Regele Charles a avut o apariție foarte elegantă, căci a fost îmbrăcat într-un costum albastru marin, la care a asortat o cămașă și o cravată în nuanțe de lila. 

Spectacolul de la Royal Opera House, care a avut loc marți seară,  a fost organizat pentru a sărbători cea de-a 75-a aniversare a Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, pentru a recunoaște și a mulțumi angajaților din prima linie, precum și furnizorilor de educație și artă.

Regele Charles și Regina Camilla au fost primiți la Royal Opera House de Sir Lloyd Dorfman, președintele Royal Opera House, și de Alex Beard, directorul executiv al Royal Opera House.

Perechea regală s-a întâlnit cu membrii publicului în Crush Room înainte de a se așeza la locurile lor pentru a urmări spectacolul. Printre spectatori s-au numărat angajați ai Serviciului Național de Sănătate, profesori și reprezentanți ai școlilor din cadrul programelor Create & Learn ale ROH, precum și elevi de la Royal Ballet School și de la Corul Songs for Ukraine al Royal Opera House.

Au fost invitați, de asemenea, tineri, precum și studenți de la organizații artistice patronate de Charles și Camilla. 

După ce spectacolul s-a încheiat, Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit cu Kevin O'Hare, directorul Baletului Regal, Carlos Acosta, producătorul spectacolului Don Quijote, precum și cu alți actori și creatori din spatele cortinei. Regele le-a spus dansatorilor principali că "nu se putea opri din bătut din picioare" în timpul reprezentației lor. 

Foto: Getty Images

Mai multe