Regina Camilla arată splendid în verde, la deschiderea unui nou centru de tratare a cancerului în Bath

3 septembrie 2024   Royals

Regina Marii Britanii a ajuns azi la Bath, pentru inaugurarea unui nou centru oficial de tratare a cancerului.

Casa regală britanică este preocupată de extinderea soluțiilor de depistare și tratament a cancerului, mai ales după ce trei membri cunoscuți se luptă cu această boală și s-au convins pe pielea lor ce grea este combaterea ei! Regele Charles, Prințesa Kate și Ducesa Sarah Ferguson sunt diagnosticați de câteva luni cu cancer.

Impunătoarea Camilla s-a afișat energică, la început de toamnă, după ce și-a reîncărcat bateriile la Balmoral, în mult așteptata vacanță regală de pe domeniul scoțian.

Regina Camilla zâmbește în timp ce sosește la Bath pentru a deschide un nou centru de cancer, în prima ei sarcină regală după vacanța de vară.

Camilla, în vârstă de 77 de ani, a inaugurat oficial noul Dyson Cancer Center de la Royal United Hospitals (RUH) Bath NHS Foundation Trust.

Ea a vizitat noul centru, care și-a deschis porțile pacienților în aprilie, și s-a întâlnit cu câțiva dintre susținătorii Centrului de Cancer.

Vizita este deosebit de emoționantă, deoarece soțul ei, Regele, și nora ei, Prințesa de Wales, continuă să fie supuși unui tratament împotriva cancerului.

Regina Camilla s-a întâlnit cu un număr de pacienți care primesc tratament la centru, inclusiv cu Sandy Tyler, care avea a doua ședință de chimioterapie și cu Hilary Marson, care se află la a patra ședință.

Regina Camilla a remarcat că Sandy purta o pălărie specială, care ajută la prevenirea căderii părului în timpul tratamentului.

Accesoriul inovator acționează interesant, prin reducerea fluxului de sânge către scalp, ceea ce ajută și la reducerea medicației de tip chimio care pătrunde în zonă.

În vizita sa oficială, Regina Camilla a fost întrebată cum se descurcă soțul ei, regele Charles.

Suzy Moon, care lucrează pentru parteneriatul MacMillan, s-a interesat de progresul monarhului în vârstă de 75 de ani. El continuă tratamentul anti-canceros început în februarie.

Camilla a dezvăluit noutăți legate de Charles: ”Se simte foarte bine, mulțumim.”

Foto: Profimedia

Mai multe