Regina Camilla, foarte elegantă într-o rochie de 685 de lire sterline! Unde a apărut așa?

8 iunie 2023   Royals

Regina Camilla a atras ieri atenția cu apariția ei în Lambeth, în sudul Londrei. A vizitat Garden Museum, îmbrăcată fiind într-o superbă rochie albastră creată de Samantha Sung.

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a deschis oficial expoziția anuală British Flowers Week, ieri, la Lambeth, în sudul Londrei, la Garden Museum. Soția Regelui Charles a radiat în rochia ei florală albastră.

Rochia "Audrey", care a fost creată de Samantha Sung, se vinde la prețul uriaș de 685 de lire sterline. Rochia, care e ușor decoltată în față, i-a scos în evidență și colierul de argint pe care l-a purtat la gât. La accesorii ea a mai avut încă un colier cu inițialele numelor nepoților ei, dar și o pereche de cerceii aurii. La această ținută, Regina Camilla  a purtat pantofii ei preferați, bej, cu toc ortopedic. 

Regina Camilla, care are monturi, a declarat acum ceva vreme în urmă că este foarte dificil să meargă pe tocuri înalte. Pantofii reginei Camilla sunt pantofii Eliot Zed "Gladys" Beige Suede Pumps, care costă 275 de lire sterline pe site-ul brandului. Pantofii din piele de căprioară au o talpă de cauciuc, ceea ce îi face să fie foarte confortabili la mers.

Distincția primită recent de Regina Camilla

Regina Camilla a fost încoronată alături de Regele Charles în luna mai, sub privirile întregii lumi, iar acum, o lună mai târziu, soția monarhului a primit o onoare specială. S-a anunțat că aceasta a fost premiată pentru serviciile aduse Noii Zeelande și va deveni membru suplimentar al Ordinului de Merit al Noii Zeelande.

Totul a fost dezvăluit în The King's Birthday and Coronation Honours List 2023, listă care a fost publicată luni de guvernul neozeelandez. Pe lista specială cu 182 de distincții se află și fostul prim-ministru Jacinda Ardern, care va fi numită Dame Grand Companion al Ordinului Merit al Noii Zeelande, notează Hello Magazine. 

Foto: Getty Images

Mai multe