Regina Camilla, îmbrăcată într-o salopetă albastră foarte modernă! Unde a apărut așa

12 iunie 2023   Royals

Regina Camilla a atras atenția cu cea mai recentă apariție a ei! A îmbrăcat o ținută foarte modernă, fiind lăudată de fanii regali!

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a mers duminică, 11 iunie, la prima ediție a Festivalului literar Queen's Reading Room de la Palatul Hampton Court. Regina a arătat splendid într-o salopetă albastră creată de Anna Valentine, articol vestimentar pe care l-a îmbrăcat și la concertul încoronării din luna mai.

Mânecile trei sferturi ale salopetei purtate de Regina Camilla au manșete dintr-un material special, din satin în partea de jos, acest detaliu adăugând o notă foarte elegantă ținutei. Pe piept, salopeta e închisă cu un fermoar pe care regina a decis să-l parțial deschis pentru a arăta câteva dintre colierele sale superbe. 

Regina Camilla a putut fi văzută la un moment dat completându-și ținuta cu un șal albastru. Ea și-a accesorizat întreaga ținută cu o geantă din piele de căprioară de culoare albastru marin, care se potrivea perfect cu salopeta albastră.

În ceea ce privește încălțămintea, Regina Camilla a ales la acest outfit cizmele sale negre din piele de căprioară. 

Păreri împărțite despre ținuta Reginei Camilla

Comentariile fanilor regali în privința celei mai recente apariții a Reginei Camilla au fost împărțite. Pe Twitter, un fan a scris: "Regina ar trebui să poarte mai multe salopete". "Regina este minunată, normală și cu picioarele pe pământ. Nu am văzut-o niciodată purtând o salopetă. "Este minunată! Se pare că îi cunoaște foarte bine pe acești oameni, îi sărută pe toți", au scris alți fani, notează express.co.uk

"Oh, foarte interesantă alegere... totuși Regina Camilla a reușit."

Cu toate acestea, pe Instagram, unii fani i-au criticat apariția Reginei Camilla: "Un mare nu din partea mea. Nu sunt sigur dacă este din cauză că ea și o altă doamnă poartă aceeași culoare, dar lungimea acelor pantaloni pur și simplu nu mă încântă. (...)

Partea de sus este în regulă, deși prea asemănătoare cu cealaltă persoană. "Ea poartă vreodată altă culoare? Mi-ar plăcea să o văd în smarald”, au comentat alții. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe