Regina Camilla, impresionată de un tablou cu Prințesa Charlotte! Cât muncește acum soția monarhului

14 februarie 2024   Royals

Regina Camilla are un program destul de încărcat în timp ce soțul ei, Regele Charles, s-a retras pentru o perioadă de la îndatoririle regale, căci primește un tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer.

În timp ce Regele Charles s-a retras pentru o perioadă de la îndatoririle regale publice pe fondul tratamentului împotriva cancerului, Regina Camilla are un program încărcat de muncă, de angajamente regale.

Marți, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, au călătorit de la reședința lor din Sandringham înapoi la Londra. Regele a primit tratament împotriva cancerului în oraș și a întreprins întâlniri cu personalul palatului, în timp ce Regina Camilla a luat parte la un eveniment special la Clarence House, reședința cuplului din Londra.

Regina Camilla a fost numită în funcția de membru de onoare al Worshipful Company of Fan Makers. La ceremonie, ea a apărut îmbrăcată într-o robă de către Maestrul Făuritor de evantaie și a primit un evantai proiectat de Stewart Parvin M.V.O., comandat în 2020 pentru a marca impactul COVID-19.

De asemenea, ea s-a întâlnit cu reprezentanți ai Muzeului Evantaiului, al cărui patron a devenit în 2008. Ea a făcut echipă cu un alt membru al familiei regale pentru acest eveniment: Birgitte, Ducesa de Gloucester, scrie People

Miercuri, Regele Charles s-a întors singur la Sandringham. El și-a petrecut cea mai mare parte a timpului de când și-a anunțat diagnosticul de cancer la reședința regală din Norfolk, unde familia regală se adună în mod tradițional de Crăciun, și a fost văzut participând la biserică la St. Mary Magdalene în ultimele săptămâni.

Regina Camilla a rămas la Londra pentru a vizita centrul pop-up Shepherds Bush al Kindred Studios, un studio de artă și un spațiu creativ care încurajează artele, meșteșugurile și coeziunea comunitară. Printre operele de artă se afla un chip familiar: Prințesa Charlotte! A fost expusă o pictură a fiicei Prințului William și a lui Kate Middleton, bazată pe portretul oficial care a fost lansat în cinstea celei de-a doua aniversări a acesteia în 2017. 

Camilla a părut, de asemenea, încântată să se întâlnească cu designerul de costume Syban Velardi-laufer, care a purtat un costum roșu elaborat.

Foto: Getty Images

Mai multe