Regina Camilla, o bunică ca oricare alta? Ce obicei are cu nepoții ei preferați

11 ianuarie 2024   Royals

Regina Camilla transmite dragostea pentru lectură generației următoare!

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a apărut în primul episod al Podcastului The Queen's Reading Room, o nouă inițiativă a clubului de lectură pe care l-a lansat în contextul pandemiei COVID-19. În cadrul interviului, regina Camilla a dezvăluit care e seria de cărți pe care îi place cel mai mult să o citească împreună cu nepoții ei.

"Cred că cea pe care mi-a plăcut să o citesc mai mult decât orice altceva a fost Harry Potter", a spus ea. Vorbind despre faptul că încearcă să aibă voci diferite pentru personaje, Regina Camilla a recunoscut că Regele Charles este mai talentat la acest capitol. "Nu pot imita voci nici din dragoste, nici din bani, sunt complet lipsită de speranță în acest domeniu", a spus ea. "Am fost un actor foarte prost la școală și nu am reușit niciodată să stăpânesc arta mimicii. Dar soțul meu, da, el o face cu brio. El poate face toate vocile".

Regina Camilla a dezvăluit acum ceva vreme care e talentul ascuns al Regelui Charles, se întâmpla într-un documentar pentru aniversarea a 70 de ani în 2018. Regina l-a dat de gol, a spus cum e acesta în rolul de bunic. "Se va pune în genunchi și se va târî cu ei ore întregi, știți, făcând zgomote amuzante și râzând, iar nepoții mei îl adoră, îl adoră absolut", a spus ea în Prince, Son and Heir: Charles la 70 de ani.

"Citește Harry Potter și poate face toate vocile diferite și cred că copiii apreciază cu adevărat acest lucru."

Regina Camilla are cinci nepoți de la cei doi copii ai săi, Tom Parker Bowles și Laura Lopes (născută Parker Bowles). Tom îi are pe fiica Lola Parker Bowles și pe fiul Freddy Parker Bowles cu fosta sa soție, Sara Buys. Laura îi are pe fiica Eliza Lopes și pe fiii gemeni Gus și Louis Lopes cu soțul ei, Harry Lopes. Cei trei nepoți ai Reginei Camilla au intrat în lumina reflectoarelor regale atunci când au avut rolul de Paji de Onoare la încoronarea din luna mai.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, este, de asemenea, bunicul a cinci copii: cei trei copii ai prințului William și prințesei Kate - prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis - și cei doi copii ai prințului Harry și Meghan Markle - prințul Archie și prințesa Lilibet.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe