Regina Camilla se declară șocată! E vorba despre pierderi financiare de milioane de euro

10 ianuarie 2024   Royals

Se pare că Regina Camilla a fost uimită când a aflat despre pierderile financiare semnificative, care ajung la milioane de euro, suferite de victimele escrocheriilor în urma întâlnirilor online.

Regina Camilla a fost șocată după ce a auzit de milioanele de euro pierdute în urma unor escrocherii cu întâlniri online. Regina Camilla l-a intervievat pe Peter James, autorul serialului polițist Roy Grace, pe platoul de filmare.

În primul ei podcast din The Queen's Reading Room, Peter James a povestit că a scris un roman despre escrocheriile în materie de întâlniri online după ce poliția i-a dat fișiere anonime despre victime.

El a spus: "A fost o doamnă - 4 milioane de lire sterline, și au fost mai multe la 400.000 de lire sterline, 200.000 de lire sterline". Regina Camilla a exclamat: "4 milioane de lire sterline... Doamne.", notează The Express

De ce regretata Elisabeta a decis să îi acorde titlul de regină consoartă Camillei

Regina Elisabeta a II-a i-a dat binecuvântarea Reginei Camilla și a dorit ca aceasta să fie intitulată "regina consort" atunci când fiul ei, acum Regele Charles, va deveni monarh, dintr-un motiv foarte special, susține un expert regal. Regretatul monarh a făcut acest anunț în ajunul Jubileului său de Platină, în 2022.

La momentul respectiv, Regina Elisabeta a declarat: „Când, fiul meu Charles va deveni rege, știu că îi veți acorda lui și soției sale Camilla același sprijin pe care mi l-ați acordat mie; și este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consort".

Ulterior, fostul majordom regal Paul Burrell, care a servit-o pe fosta soție a Regelui Charles, Prințesa Diana, din 1987 până la moartea acesteia, în august 1997, a speculat că ar fi putut exista un incident între răposata Regina Elisabeta și fiul ei, care a dus ulterior la schimbarea în privința Camillei, scrie The Express. Paul Burrell a descris-o pe Prințesa Diana ca fiind "cea mai bună regină pe care nu am avut-o niciodată", înainte de a discuta despre susținerea publică a Reginei Elisabeta pentru Camilla.

Vorbind despre moartea Dianei, care va fi redată în ultimul sezon al serialului The Crown, el a spus: „Cred că mulți oameni simt că nu este corect, simt că nu așa ar fi trebuit să se termine acest basm și se agață de faptul că a fost o mamă tânără și a murit atât de tragic”. El a adăugat că este posibil ca Charles să se fi dus la răposata sa mamă și să fi pledat pentru aprobarea Camilei, astfel încât publicul să o accepte. „Cred că oamenii din această țară simt cu adevărat că Diana este cea mai bună regină pe care nu am avut-o niciodată și că era locul ei de drept. (...)

Cred că Charles s-a dus la mama lui și i-a spus: "Dacă spui asta, oamenii vor crede și vor accepta, pentru că bunăvoința ta este primordială. Dacă tu mori și eu spun asta, ei nu vor accepta”, a spus fostul majordom.

Ulterior, fostul majordom a explicat că el crede că Regele Charles a făcut tot ce i-a stat în putință pentru reabilitarea Reginei Camilla în ochii publicului. „Cred că asta este o problemă pentru publicul larg, să o vadă pe Camilla purtând o coroană și fiind numită regină”, a încheiat el.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe