Regina Camilla și Brigitte Macron, ravisante în alb! Cuplul regal britanic se bucură de vizita în Franța

6 iunie 2024   Royals

Spre bucuria fanilor regali, Regele Charles și-a revenit surprinzător de repede după tratamentul anticancerigen. Iar zilele acestea se bucură de aerul plăcut din Normandia, în timpul vizitei regale oficiale în Franța.

Nu putem să nu recunoaștem cât de frumoase și elegante sunt cele două soții septuagenare: Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, și Brigitte Macron, 71 de ani.

Regina Camilla s-a alăturat astăzi soțului ei în Franța pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z, iar fanii regali sunt impresionați.

Regina Camilla este definiția stilului regal și a eleganței astăzi, 6 iunie, într-o zi atât de importantă, cu semnificații istorice majore: celebrarea celei de-a 80-a aniversări a Zilei Z, Ziua Debarcării în Normandia și începutul evenimentelor care au dus la victoria Aliată pe Frontul de Vest în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Regina a arătat splendid și diafan în această rochie albă, completată atât de elegant de mănuși, pantofi albi purtați cu dresuri de mătase și o pălărie amplă, albă, extrem de șic.

Alături i-a stat Regele Charles, iubirea vieții sale. Monarhul a depășit situația critică de boală depistată la începutul anului și ajutat moral de draga sa soție. Camilla face dovada că gestionează impecabil rolul de regină în care a intrat în 2022, odată cu decesul răposatei sale soacre Elisabeta a II-a.

Suveranul britanic a îmbrăcat uniforma.

Au fost primiți de președintele Franței, Emanuel Macron, și de soția acestuia, Brigitte Macron.

Prima doamnă a Franței a fost și ea la fel de elegantă și spectaculoasă optând tot pentru alb. Brigitte Macron a îmbrăcat un pardesiu alb, lung până la genunchi, etalându-și încă o dată picioarele fără cusur cu o pereche de stiletto albi fabuloși.

Emanuel Macron s-a îmbrăcat sobru în costum negru, cămașă albă și cravată neagră.

În ceea ce privește podoabele, Camilla a optat pentru o pereche de cercei cu perle de la  Kiki McDonough Apollo din mini-topaz albastru și pandantiv cu diamante din aur galben (estimat la 2.300 GBP), precum și o broșă cu diamante și perle și o insignă mac fixată pe rochie.

Fanii regali au fost încântați de apariție și au lăudat în online stilul fără greș al Reginei Camilla din Normandia.

Foto: Profimedia

Mai multe