Regina care o poate întrece în eleganță pe Kate Middleton? Maxima a Olandei, superbă în Valentino

19 septembrie 2024   Royals

Miercuri, Regele Willem-Alexander al Olandei și soția sa, Regina Maxima, au găzduit o gală unde ea a fost în centrul atenției. A îmbrăcat o rochie pe care a purtat-o și cu alte două ocazii. 

Regina Maxima a Olandei a arătat splendid miercuri, la o gală pentru Consiliul de Stat la Palatul Noordeinde din Haga, alături de soțul ei, Regele Willem-Alexander, și de fiica lor, Prințesa Catharina-Amalia.

Regina de origine argentiniană, în vârstă de 53 de ani, a îmbrăcat o frumoasă rochie Valentino fără bretele, confecționată din dantelă, cu volane de șifon și o croială care micșorează silueta. 

Este aceeași rochie de la Valentino pe care Regina Maxima a purtat-o pentru prima dată de în 2011, la o cină care a urmat ceremoniei religioase de nuntă a Prințului Albert și a Prințesei Charlene de Monaco.

În ziua nunții, Regina Maxima a afișat un outfit perfect, purtând o tiară cu diamante pe cap și un colier impresionant la gat. 

Și în Berlin a purtat rochia Valentino

Regina Maxima a uimit când a apărut cu aceeași rochie de la Valentino în 2021, când și-a însoțit soțul la sala de concerte Konzerthaus din Berlin. Cu această ocazie, Regina Maxima și-a purtat părul ondulat pe o parte, având la gât tot un colier prețios. 

Cu toate acestea, miercuri, la gală, Regina Maxima nu a renunțat la bijuteriile ei prețioase și nici la coafurile stilate. Părul l-a avut aranjat de această dată într-un coc simplu, o șuviță în partea din față. 

De asemenea, la gală a fost prezentă și Prințesa Amalia, care va fi într-o zi Regina Olandei. Tânăra în vârstă de 20 de ani a purtat o rochie sirenă de culoare albastru de la Alex Perry. Ea a impresionat cu silueta ei, se pare că a slăbit mai multe kilograme pe perioada verii. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe