Regina cea modestă. Letizia surprinde cu o rochie simplă, într-o noapte cu temperaturi de 28 de grade

31 iulie 2023   Royals

Bunul gust stă, de multe ori, în simplitate, iar Regina Letizia a Spaniei ne dovedește mereu adevărul acestor vorbe. 

Ieri seară, frumoasa soție a Regelui Felipe al Spaniei, Regina Letizia, a fost invitata specială a celei de-a 13-a ediție a festivalului de film Atlantida Mallorca, care se desfășoară în orașul Palma de Mallorca. Soția suveranului spaniol a înmânat în seara de gală a festivalului de film premiul onorific de Maestru în cinematografie actriței franceze Irène Jacob.

În vârstă de 50 de ani, frumoasa Letizia a strălucit ca de fiecare dată. Ea a mizat din nou pe o coafură cu părul lung în valuri și și-a reciclat o rochie neagră de la Uterqüe pe care a purtat-o ​​pentru prima dată în 2021. Este vorba despre o piesă fluidă și ușoară, lungă, cu bretele subțiri și cu talia marcată de o curea subțire. Rochia are flori mici 3D care mărginesc decolteul și altele mai mari, tot în relief, ce împodobesc întreaga fustă.

Ca accesorii, o Letizia foarte bronzată a ales o geantă sustenabilă de la firma Malababa, cercei asortați de la brandul Suma Cruz și espadrile aurii cu platformă, preferatele ei în anotimpul cald. Ca de obicei, look-ul ei a fost un succes, într-o noapte caldă, cu multă umiditate și cu o temperatură care nu a coborât sub 28 de grade.

Regina Letizia, însoțită de fiicele sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofía, a ajuns sâmbătă în Palma de Mallorca, mai exact la Palatul Marivent, reședința de vară a familiei regale spaniole, acolo unde se află în acest moment și Regele Felipe al VI-lea. O vacanță de vară care, pentru Letizia, a început cu o seară la un eveniment cultural, acolo unde participă de fiecare dată cu plăcere și acolo unde se îmbracă, de fiecare dată, lejer, dar musai cochet și feminin.

Foto: Profimedia

Mai multe