Regina Danemarcei, ravisantă în Brazilia. Mary a ales o ținută estivală, care-i marchează talia subțire

7 octombrie 2024   Royals

Majestatea Sa Regina Danemarcei și-a continuat vizita oficială în Brazilia, în capitala țării, Brasília. Mary a petrecut timp cu Prima Doamnă a Braziliei.

Cu siguranță, Regina Mary este încântată de posibilitatea de a mai sta la căldură. Nu este un secret pentru nimeni că în țările scandinave canicula nu este niciodată prezentă, iar toamna și iarna se instalează rapid și de timpuriu.

Potrivit anunțului Casei Regale daneze, alături de Prima Doamnă a Braziliei Rosângela da Silva și Ministrul Climei, Energiei și Utilităților Publice, Regina Mary a vizitat școala publică Centro Educacional do Lago (CEL), unde, printre altele, soției Regelui Frederik i-a fost prezentat programul alimentar școlar brazilian și a participat la conversații despre viața obișnuită a tinerilor brazilieni.

Ca mamă de adolescenți, regina a savurat discuțiile.

Apoi, după-amiază, a vizitat Cerrados, care este institutul brazilian de cercetare agricolă din zona savană Cerrados.

Printre altele, institutul se concentrează pe provocări și oportunități legate de impactul agriculturii asupra biodiversității și mediului în Brazilia.

Reginei i-a fost prezentat, printre altele, un proiect comun între Embrapa Cerrado și compania daneză Ellepot, care livrează ghivece și echipamente pentru soluții vegetale sustenabile și biodegradabile.

Soția Regelui danez are 52 de ani și s-a născut în Australia. Toată viața a avut o siluetă fină, pe care a pus-o în valoare cu ținute alese cu mult bun gust.

Pentru această ieșire sola în Brazilia, Mary a optat pentru o rochie cămașă bleu, dar și o curea șic, care i-a marcat silueta fină.

A renunțat la botine și a revenit la sandale. Regina a arătat splendid în aceste încălțări cu toc, din piele maro. În timpul vizitei în savană, Mary a renunțat la tocuri și a încălțat o confortabilă pereche de pantofi sport. De asemenea, a avut și o pălărie, pentru a se feri de soarele arzător.

Nora Reginei Margareta a plantat chiar și un pom, în onoarea acestei vizite istorice.

Foto: Palatul Regal danez

Mai multe