Regina Elisabeta a II-a, într-o culoare ţipătoare la nunta regală. Prinţul Philip a secundat-o

19 mai 2018   Royals

Cu puţin timp înainte ca Meghan Markle să-şi facă apariţia la Castelul Windsor, suveranul britanic a fost văzută sosind în maşina blindată. Ea a fost acompaniată de soţul ei, Prinţul Philip, care de curând a trecut printr-o operaţie la şold.

Ca-n cazul tuturor apariţiilor ei publice, regina Elisabeta a II-a (92) a ales să poarte, la nunta nepotului ei, o culoare ţipătoare, care i-a permis să iasă în evidenţă în mulţimea strânsă în faţa Capelei St. George, de la Castelul Windsor. Outfitul ei a fost creat de Stewart Parvin, unul dintre designerii familiei regale. Ea şi-a accesorizat ţinuta, într-o nuanţă deschisă de lime, cu o pălărie semnată de Angela Kelly, designer cu care, de asemenea, a mai colaborat. Cu această ocazie a purtat şi bijuterii spectaculoase, precum un şirag de perle rare, cercei perluţă şi o broşă din vistieria regală.

Chipurile, există o explicaţie în alegerea ţinutei Reginei.  Potrivit expertului în culori June McLeod, consultat de presa britanică, culorile pentru care a optat de această dată regina semnifică prosperitate. „Verdele este o culoare ce simbolizează creşterea şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Purpuriul este o culoare mândră“, a explicat specialistul, care crede că astfel suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare cuplului.  

Alături de regină a fost soţul ei, Prinţul Philip (96), care a făcut tot posibilul ca să nu rateze nunta nepotului lui, deşi n-a trecut nici măcar o lună de când a trecut printr-o intervenţie chirurgicală destul de complicată la nivelul şoldului. El a părut binedispus şi-ntr-o formă fizică destul de bună, date fiind circumstanţele.

În biserică, însă, atât suvernaul britanic, cât şi soţul ei, au abordat o atitudine sobr, în asentimentul evenimentului.

Mai multe