Regina Elisabeta i-a făcut un cadou inedit lui Harry, cu doar o lună înainte de nuntă

13 aprilie 2018   Royals

Mai este doar o lună până la marea nuntă a Prinţului Harry cu Meghan Markle şi, în pline pregătiri la palat, Regina Elisabeta s-a gândit să-i facă un cadou de nuntă nepotului său. Nu este vorba de un cadou material, ci mai degrabă de unul simbolic, dar mult mai preţios.

Harry a fost numit Preşedintele Fundaţiei Queen's Commonwealth Trust. Anunţul a fost făcut public pe site-ul organizaţiei la conducerea căreia este acum fiul cel mic al lui Lady Di. "Preşedintele nostru, Prinţul Harry, recunoaşte potenţialul pe care familia Commonwealth îl are - cu viziunea, pasiunea, efortul şi conectivitatea acestei generaţii - de a avea un impact benefic şi de durată şi idei pentru speranţa schimbării sociale."

Harry este cunoscut pentru proiectele sale de caritate, iar acum se va ocupa de acţiunile organizaţiei Trust care vizează eliminarea foamei, ajutorarea copiilor pentru o educaţie mai bună şi multe altele. Prinţul Harry va avea un rol mai important în Commonwealth pentru a face organizaţia "relevantă pentru generaţia tânără". Referindu-se la decizia de a-i acorda lui Harry un rol atât de important, Dr. Sue Onslow, director adjunct al Institutului de Studii Commonwealth de la Universitatea din Londra, a declarat pentru Sunday Times: "Este o mişcare foarte bună să-i ofere Prinţului Harry un rol non-politic, global , bazându-se pe carisma şi energia sa pentru a menţine Commonwealth-ul şi conducerea sa relevantă pentru o generaţie mai tânără."

Foto: Arhiva OK!

Mai multe