Regina Elisabeta, într-o postură deosebită: pentru prima dată la un show de modă

21 februarie 2018   Royals

Este o postură în care nu ne aşteptam s-o vedem pe Regina Elisabeta a Marii Britanii. În primul rând de la o prezentare de modă de la Săptămâna Modei, oricare ar fi ea. Şi-n cazul suveranei, a fost vorba despre Săptămâna Modei de la Londra, acolo unde regina de 91 de ani a stat chiar lângă zeiţa fashionului, celebrul editor şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Ei bine, Elisabeta a II-a a părut foarte încântată de ce a văzut, ieri, la prezentarea de modă Richard Quinn, chiar dacă modelele brandului britanic sunt destul de futuriste pentru gusturile conservatoare ale şefei casei regale.

La rândul ei, Anna Wintour a părut foarte încântată de prezenţa reginei şi de faptul că a avut şansa să stea şi să se converseze cu aceasta.

Mai mult, Wintour a părut mai animată ca niciodată în prezenţa suveranei britance, zâmbind şi fiind neobişnuit de entuziastă la un eveniment public. Din cauza emoţiilor, Wintour a uitat de protocol atunci când regina şi-a făcut apariţia în încăpere, întinzându-i prima mâna, în loc să aştepte ca regina să facă asta.

Cu această ocazie, regina a purtat un costum cu fustă şi taior într-una dintre nuanţele ei preferate, bleu pal, dar accesoriul ieşit din comun au fost acele mănuşi negre, un pic nepotrivite în acest ansamblu.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe