Regina Elisabeta pregătește o mare petrecere în cinstea Ducilor de Cambridge, însă unii membri regali nu vor fi invitați

23 iunie 2022   Royals

Răsfățații Marii Britanii sunt și răsfățații Reginei. Suverana vrea să aducă veselie în regat și nu-i place să rămână datoare.

Regalii și-au cam ieșit din mână în ceea ce privește petrecerile. Căci din cauza pandemiei de COVID-19, multe zile naștere au trecut necelebrate. De aceea, Regina și-a propus să îndrepte situația.

Când Kate Middleton a împlinit 40 de ani, un nou vârf de infectări exista în Marea Britanie. Așadar, Ducesa nu a beneficiat de nicio petrecere. Însă a fost sărbătorită online, iar familia regală a publicat un set de imagini adorabile cu ea, în ianuarie.

Pe 21 iunie, Prințul William a schimbat și el prefixul. Iar bunica sa a decis că e destul cu felicitările online. De aceea, și-a exprimat intenția de a organiza o petrecere în cinstea amândurora, cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Potrivit experților regali britanici, Maiestatea Sa vrea petrecerea la Castelul Windsor. Russell Myers, un cunoscut expert regal, a declarat în cadrul emisiunii Today că mai mult ca sigur, există trei membri regali care nu vor fi invitați: Ducii de Sussex și Prințul Andrew.

Aceștia trei nu sunt pe lista de favoriți ai Prințului William, iar expertul regal crede că împăcarea celor doi frați nu va avea loc prea curând, dacă ne amintim cât de ignorat a fost Harry la Jubileul de Platină al Reginei.

Foto: Profimedia

Mai multe