Regina Elisabeta și-ar fi dorit ca Meghan și Harry să fie alături de ea, pe balcon, în ziua Jubileului. Cine nu a vrut asta

24 mai 2022   Royals

La începutul acestei luni, Harry și Meghan s-au declarat onorați să participe la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, în iunie, alături de cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet , în vârstă de 11 luni.

Odată cu anunțul, Palatul a lansat o declarație în care se spune că Regina a decis ca cei doi să nu apără pe balcon pentru Parada Trooping of the Color, deoarece au părăsit familia regală. Acum, o persoană din interior susține că decizia nu a fost luată, de fapt, de suverana în vârstă de 96 de ani.

Potrivit unei surse, Prințul Charles, 73 de ani, și William, 39 de ani, au fost cei care și-au dorit asta și și-au impus dorința.

„Ei simt că ducele și ducesa de Sussex nu au provocat altceva decât haos de când s-au mutat în America, cu nesfârșitele lor povestiri și interviuri care aruncă o umbră asupra familiei regale”, a explicat sursa. „Ei cred că ar fi o ipocrizie ca Harry și Meghan să zâmbească și să facă cu mâna mulțimii de la balcon, ca și cum ar fi o mare familie fericită”.

Charles și William au fost deosebit de supărați după ce Harry, în vârstă de 37 de ani, a spus într-un interviu ABC că, în ciuda distanței fizice față de bunica lui, el se asigură întotdeauna că ea este înconjurată de „oamenii potriviți”, iar cei doi „au luat-o ca un lucru personal".

Pe de altă parte, se pare că Regina a fost deschisă ideii de a-i avea alături pe Ducii de Sussex pe balcon.

În ciuda acestui lucru, Harry încă speră că va avea o reuniune de familie grozavă. În schimb, Meghan nu este la fel de optimistă, deoarece încă ține ranchiună față de familia regală „S-ar putea chiar să se retragă în ultimul moment”, adaugă o sursă.

Autorul Tom Bower crede că William și soția sa,Kate, în vârstă de 40 de ani, vor fi cu ochii pe Ducii de Susex  pentru a se asigura că nimic nu merge rău.

„William își va face griji că Harry și Meghan vor face o cascadorie pentru a încerca să ajungă în lumina reflectoarelor”, spune el.

Mai multe