Regina în flip-flops! Letizia a fost superbă în albastru, la aniversarea lui Felipe, alături de fiice

19 iunie 2024   Royals

Fashionista Regină Letizia parcă n-a mai fost ea în ultima perioadă, când a abordat din ce în ce mai des ținutele lejere și confortabile.

Dar astăzi, 19 iunie, la festivitățile care au marcat cea de-a 10-a aniversare a înscăunării Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a strălucit, din nou, așa cum doar ea o face.

Familia regală spaniolă a apărut la balconul palatului din Madrid pentru a urmări o paradă militară aniversară, alături de suverani fiind și fiicele lor, moștenitoarea Leonor și sora ei, Infanta Sofia.

Ceremonia, care a durat în jur de o jumătate de oră, a avut loc în Plaza de la Armería din fața Palatului Regal din Madrid și a fost una plină de fast militar.

A urmat apoi o festivitate de acordare a medaliilor de onoare de către Regele Felipe, într-un salon al palatului, în cadrul căreia suveranul a oferit Ordinul Meritul Civil unui număr de 19 cetățeni merituoși din toate regiunile țării. Ei au fost invitați și la un prânz festiv la Palatul Regal, la care au participat și șeful guvernului, premierul Pedro Sánchez, și mulți alți înalți demnitari spanioli.

Cu această ocazie, Regina Letizia a strălucit, pur și simplu, într-o rochie lungă, de un albastru electric, completată de o pereche de sandale flip-flops, cu talpa plată, alese ca urmare a de-acum bine cunoscutei afecțiuni de care suferă aceasta la nivelul tălpilor. 

Cât despre fiicele suveranilor, acestea au abordat ținute destul de sobre pentru vârstele lor. Prințesa Leonor a ales un costum cu pantaloni, într-o nuanță de roșu-corai, în timp ce sora ei mai mică, Infanta Sofia, a purtat o salopetă bleumarin, cu ape în tonuri de mov la nivelul bustului.

Regele Felipe a fost înscăunat pe 19 iunie 2014, după ce tatăl său, fostul Rege Juan Carlos, a abdicat din cauza scandalurilor de corupție, ducând și azi o existență în exil, mai exact în Emiratele Arabe Unite. 

Foto: profimedia, getty images

Mai multe