Regina pantofilor șic. Letizia a Spaniei, o nouă apariție impecabilă!

17 iunie 2022   Royals

Am mai spus-o și o repetăm: fiecare apariție a Reginei Letizia este o lecție de stil. Iar cel mai recent, regina de 49 de ani a etalat o superbă rochie Hugo Boss, pe care a mai purtat-o anterior, și o pereche de pantofi extrem de șic.

S-a întâmplat la un eveniment legat de educație, care a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid, acolo unde Letizia l-a însoțit pe soțul ei, Regele Felipe al Spaniei.

Cu această ocazie, miniona Letizia a optat pentru o rochie pe care a mai purtat-o și în toamna anului trecut, o creație Hugo Boss, la care a asortat o pereche de pantofi fucsia de la Carolina Herrera, una dintre casele ei de modă preferate.

Dovedind încă o dată gustul ei impecabil, Regina Letizia a ales ca nuanța pantofilor să se regăsească în imprimeul fin al rochiei mulate pe corp.

Ca de obicei, spanioloaica nu a exagerat cu coafura ei, preferând o pieptănătură simplă a părului și alegând un machiaj de zi, în stilul ei caracteristic.

În toată ținuta ei, Regine Letizia este o contradicție, dacă e să luăm în considerare faptul că aceasta a ales să-și lase părul să încărunțească natural, însă tot ea este, în același timp, adepta vizibilă a operațiilor estetice.

Foto: Profimedia

Mai multe