Regina hainelor accesibile. Letizia, cu un look pe care ți-l permiți și tu, de la magazine de masă

22 iunie 2022   Royals

Când ești în pană de inspirație vestimentară, poți s-o iei oricând drept model pe Regina Letizia a Spaniei.

Asta pentru că frumoasa spanioloaică în vârstă de 49 de ani poartă piese pe care, în mare parte, și le permite oricine, și le combină superb cu accesorii mai mult sau mai puțin accesibile.

Weekendul trecut, Regina Letizia a condus o ședință la o rezidență studențească din Madrid, prilej cu care aceasta a purtat o confortabilă salopetă de la brandul Mango, cu imprimeu alb-negru.

Rochia al cărei preț este de doar 230 de lei a fost completată de o pereche de sandale cu platformă din sfoară, preferatele Letiziei în acest anotimp, de la brandul Mint & Rose.

Este vorba despre un brand spaniol de încălțăminte și accesorii, cu prețuri pentru majoritatea buzunarelor, o pereche de sandale de genul celor alese de Letizia putând fi cumpărate pentru circa 100 de euro.

Soția Regelui Felipe al Spaniei și-a completat look-ul cu accesorii mai scumpe, de la Carolina Herrera și Hugo Boss.

Însă, per total, este de apreciat modestia unei regine care alege să poarte haine de la branduri mass-market în majoritatea aparițiilor ei publice.

Și care, să nu uităm, poartă de mai multe ori aceste piese, încurajând moda sustenabilă. O regină nu doar șic, ci și prietenoasă cu mediul...

Foto: Profimedia

Mai multe