Regina Letizia a defilat ca pe podium. A fost ravisantă la o gală şi toţi bărbaţii au admirat-o

20 aprilie 2018   Royals

Una dintre cele mai elegante regine a făcut furori la o gală de premiere a literaturii. Dacă de obicei este însoţită la evenimente de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, ieri, Letizia a venit singură la Gala Literaturii pentru a prezenta două dintre premiile pentru copii/ tineri, "El Barco de Vapor" şi "Gran Angular".

Majestatea Sa a făcut furori încă de cum a păşit în incinta clădirii unde s-a ţinut fastuosul eveniment, mai ales că a purtat o ţinută extrem de sexy.

A întors toate privirile şi a atras admiraţia bărbaţilor care nu şi-au mai putut lua ochii de la radioasa Letizia. A arătat ravisant în salopeta care i-a scos formele în evidenţă şi cu o pereche de pantofi foarte moderni în picioare.

A mers de parcă ar fi fost pe podiumurile internaţionale de modă, iar când a urcat pe scenă a reuşit să facă pe toată lumea să tacă. Letizia a impresionat cu atitudinea sa pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, dar şi cu alegerea vestimentară atipică pentru o regină. Dar cum ea nu este o regalitate conservatoare, ci mai degrabă una versatilă,  niciodată nu plictiseşte şi se reinventează cu fiecare ocazie.

Letizia a fost eleganţa întruchipată într-o salopetă neagră din şifon, o creaţie Hugo Boss care i-a venit ca turnată. Iar accesorizareaa fost impresionantă. A purtat o pereche de pantofi superbi, stil sabot, cu botul ascuţit şi toc cui, reprezentând piesa de rezistenţă. O fană a designerului Magrit, Letizia a ales o geantă şi încălţări asortate, bleumarin cu ţinte negre, care au costat 372 de dolari, respectiv 396 de dolari. Ce mai, aproape 800 de dolari numai pe aceste două piese, să nu mai vorbim de cerceii cu pietre preţioase de la Bvlgari, care au sclipit la urechile ei.

Foto: Getty Images

Mai multe