Regina Letizia a dezvăluit că cineva aproapiat ei suferă de cancer

2 februarie 2018   Royals

Prezentă la o dezbatere organizată de Asociaţia Spaniolă de Prevenţie a Cancerului, Regina Letizia a dezvăluit că cineva apropiat ei suferă de această boală incurabilă.

Regina Spaniei a participat, ieri, la o convenţie în Madrid, susţinută de Asociaţia Spaniolă de Prevenţie a Cancerului, în cadrul căruia a ţinut un discurs puternic, despre importanţa controalelor medicale regulate. Cu această ocazie, Letizia a dezvăluit şi că o persoană dragă ei suferă de cancer. ”Acum cinci săptămâni, o persoană pe care o iubesc foarte mult a fost diagnosticată cu o formă avansată de cancer. Nu este prima persoană din anturajul meu care s-a luptat cu această boală, dar este cel mai recent caz. (...) Câteodată mă întreb dacă ar trebui sau nu s-o sun. Dacă ar fi bine să mergem la un film înainte de noua rundă de chimioterapie ori ar fi bine să o las în pace. Acel disconfort în a nu şti cum să procedezi faţă de persoana suferindă.”

Pentru această ocazie, soţia Regelui Felipe a îmbrăcat un outfit extrem de stylish, compus dintr-o cămaşă albă, semnată de Hugo Boss, o fustă midi, blue navy, pantofi asortaţi şi un palton negru, pe care l-a purtat peste umeri. A fost, aşadar, o apariţie la fel de stilată ca-ntotdeauna!

Foto: SplashNews

Mai multe