Regina Letizia a făcut parada modei în Republica Dominicană. Iată ce a purtat!

23 mai 2018   Royals

Regina Letizia a mai marcat câteva apariţii interesante în cea de-a doua zi a vizitei oficiale în Republica Domnicană. După ce a impresionat în cea mai frumoasă rochie, à la Marilyn Monroe, pentru un prânz alături de preşedintele Danilo Medina şi de soţia sa, Cándida Montilla de Medina, Letizia a schimbat registrul vestimentar.

A avut o zi încărcată, participând la mai multe activităţi, printre care şi vizita la o plantaţie de bananieri în Azua, purtând o ţinută lejeră şi foarte colorată, ca mai apoi să zboare în Haiti.

Letizia a optat pentru 3 outfituri total diferite, iar la primul angajament din zi a îmbrăcat o salopetă cu print floral şi o pereche de sandale nude cu şnur pe gleznă, marca Mint&Rose. A purtat o ţinută creată de Uterque cu mâneci în stil fluture, pantaloni în stil culotte şi cordon în talie. Iar gentuţa roz pal a fost pur şi simplu adorabilă, un accesoriu extravagant de la Uterqüe.

Tot ieri, Letizia a zburat în Haiti pentru a se întâlni cu prima doamnă Martine Moise, iar de data aceasta Letizia a ales o ţinută mult mai formală. A renunţat la pantofii cu toc în favoarea unor balerini negri din lac, cu baretă pe picior, întreg outfitul fiind unul care nu a ieşit în evidenţă. Nimic spectaculos, pantaloni negri cu nasturi aplicaţi pe picior şi o cămaşă fără mâneci, de un roz pal, cu inserţii de dantelă neagră.

Iar la prima activitate a reginei în Haiti, a arătat chic. A purtat un costum modern, nude, foarte simplu, combinat cu un maiou din mătase şi dantelă, optând din nou pentru o pereche de încălţări casual, fără toc, nişte balerini culoarea piersicii, cu aplicaţii metalice.

Foto: Getty Images

Mai multe