Regina Letizia a purtat o tiară spectaculoasă, cu diamante şi perle, la un dineu oficial. Din păcate, masca a stricat totul...

18 noiembrie 2021   Royals

Regina Letizia a Spaniei poate fi spectaculoasă la fiecare apariţie a ei.

Ieri seară, regina i-a fost alături soţului ei, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, la un dineu găzduit la Palatul regal din Madrid, la care a fost invitat preşedintele italian Sergio Mattarella. Pentru această ocazie, frumoasa regină Letizia a ales un superbă rochie lungă de la Giorgio Armani, o ţinută completată de o tiara spectaculoasă cu diamante şi perle încrustate în platină, care i-a aparţinut unei alte regine spaniole, Maria Christina.

Dar asta nu a fost de-ajuns. Letizia a combinat superba piesă cu o broşă cu perle gri, care i-a aparţinut Reginei Sofia, şi un colier cu diamante pe care Regele Alfonso al XIII-lea, străbunicul lui Felipe, i l-a dăruit soţiei lui.

Tiara Reginei Maria Christina a fost creată de casa de bijuterii Cartier pentru stră-străbunica lui Felipe, Arhiducesa Maria Christina a Austriei, atunci când aceasta s-a căsătorit cu Regele Alfonso al XII-lea al Spaniei.

Din păcate, masca pe care Letizia o poartă chiar şi pentru fotografiile oficiale ne-a împiedicat să-i vedem, şi de data aceasta, faţa.

Foto. profimedia

Mai multe