Ipostază inedită cu Regina Letizia a Spaniei. În ce situație stânjenitoare pentru orice femeie a ajuns

6 mai 2022   Royals

Orice femeie poate confirma că este o situație foarte neplăcută atunci când te întâlnești cu o altă femeie îmbrăcată la fel ca tine.

Mai ales dacă ești Regină. Ei bine, s-a întâmplat și asta. Întrucât Letizia mai are momente când își alege ținutele de la branduri foarte accesibile publicului larg, de data aceasta a optat pentru o rochie Mango cotată sub 100 de Euro.

A fost aceasta o greșeală regală sau ne va cuceri reacția sa candidă? Pentru că Regina a fost absolut adorabilă atunci când a dat ochii cu femeia îmbrăcată la fel ca ea.

Coșmarul oricărei pasionate de modă i s-a întâmplat Letiziei. Însă aceasta a fost vizibil amuzată de situație. Soția Regelui Felipe a participat miercuri la Consiliul Regal Pentru Persoanele cu Dizabilități într-o rochie midi, alb-negru, evident cu celebrele-i glezne la vedere, puse în valoare de pantofi cu toc, așa cum ne-a obișnuit la toate aparițiile. Însă când a prezentat Premiul ”Regina Letizia 2022”, beneficiara Inmaculada Vivas Teson și-a făcut apariția îmbrăcată întocmai ca Regina. Culmea, chiar și accesoriile coincideau!

Letizia a râs amuzată de situația neprevăzută, iar apoi cele două femei s-au îmbrățișat. Rochia bicoloră a Reginei poate fi găsită la Mango și cumpărată cu 75 de Euro.

Un astfel de incident vestimentar i se poate întâmpla și lui Kate Middleton, căci și Ducesa este celebră pentru ținutele sale deloc scumpe în care se afișează.

Mai multe