Regina Letizia, apariţie à la Marilyn Monroe. A arătat ca un star de cinema

22 mai 2018   Royals

Regina stilului pare să-şi ia inspiraţia şi de la cele mai iconice femei din istoria Hoolywood-ului, căci cea mai recentă apariţie a ei este una à la Marilyn Monroe. Este plecată într-o vizită de stat în Republica Dominicană, ocazie foarte bună pentru regina Spaniei să-şi etaleze noile piese vestimentare din garderoba de lux.

A arătat ca un star de cinema.

Ieri, Letizia a participat la un prânz la Palatul prezidential, alături de Preşedintele Republicii Dominicane, Danilo Medina, şi Candida Montilla de Medina şi a radiat cu un look de Hollywood, îmbrăcată într-o rochie superbă din mătase albă, imprimată cu buline.

A arătat chic în creaţia de 3.000 de dolari de la casa de modă Carolina Herrera, iar asocierea cu o pereche de pantofi stiletto de la brandul ei preferat, Magrit, şi cu cerceii cu diamante semnaţi de casa de bijuterii Tous, au făcut-o să strălucească.

În mod categoric, rochia a fost inspirată din celebra ţinută purtată de Marilyn în filmul The Seven Year Itch, iar Carolina Herrera este o alegere previzibilă, acest brand fiind printre preferatele reginei. Pantofii cu toc i-au alungit picioarele, iar rochia fără mâneci, cu cordon în talie, i-a subliniat formele.

Foto: Getty Images

Mai multe