Regina Letizia, apariţie chic la Palat. A întors toate privirile cu această ţinută!

24 ianuarie 2018   Royals

Letizia a fost strălucitoare la un eveniment care a avut loc marţi la Palatul Zarzuela din Madrid, Spania. Regina Spaniei a fostr foarte chic într-un outfit preţios şi o pereche de pantofi cu toc din piele culoarea caramel, pantofi marca Hugo Boss pe care i-a purtat la o vizită oficială la începutul săptămânii.

Cu această ocazie, Letizia a întors din nou privirile cu outfitul business format dintr-o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi cordon, u model palazzo, deasupra glezenei, care i-a accentuat silueta longilină. În vârstă de 35 de ani, cea mai importantă femeie din Spania a marcat încă o apariţie notabilă şi chiar a oferit în mod gratuit o lecţie de stil. Letizia a ales să completeze ţinuta cu o cămaşă din mătase cu mâneci evazate şi pliuri pe piept, o piesă vestimentară care a venit perfect cu pantalonii moderni.

Ca de fiecare dată, părul a fost aranjat lejer, iar machiajul discret a fost impecabil. Letizia a păşit cu stil ca un model pe podiumurile de defilare de la marile show-uri de modă, diferenţa constând în zâmbetul larg de pe buzele ei. Singurele accesorii preţioase au fost reprezentate de o pereche de cercei strălucitori în formă de stea.

Foto: Getty Images

Mai multe