Regina Letizia, apariție de gală alături de Regele Felipe! A purtat o bijuterie nemaivăzută de 20 de ani

31 ianuarie 2024   Royals

Regina Letizia a purtat un set de bijuterii foarte special, dar rar întâlnit, pentru un eveniment regal important, care a avut loc ieri, 31 ianuarie.

Regina Letizia a apărut cu un colier special din cutia sa regală de bijuterii pentru o recepție a Corpului Diplomatic la Palatul Zarzuela, eveniment care a avut loc ieri. Soția Regelui Felipe a purtat pentru prima dată colierul în ajunul nunții sale cu Felipe, care pe atunci era prinț, la o cină la Palatul Regal El Pardo.

Regina Sofia îi dăruise colierul și cerceii asortați viitoarei sale nurori, Letizia, cu ocazia logodnei sale cu Felipe. În timpul prânzului privat de logodnă de la Palatul Zarzuela, blogul Royal Watcher nota: "Regina Sofia i-a dăruit Reginei Letizia un colier și o pereche de cercei din perle, safire și diamante montate în aur alb. Majestatea Sa i-a așezat imediat colierul la gâtul viitoarei sale nurori".

Este vorba despre un colier pe care Sofía, fosta regină, l-a primit la nunta sa cu regele Juan Carlos în 1962, descriindu-l ani mai târziu ca fiind "un colier de pietre albastre, diamante și safire cu o perlă atârnată, o lacrimă". Ea a precizat că "nu era din bijuteriile Coroanei", dar nu a specificat cine i-a dăruit bijuteriile.

Se știe că Regina Letizia a purtat cerceii de mai multe ori, mai ales în 2020, dar ieri a marcat prima revenire în public a colierului ei de logodnă cu diamante, safire și perle de la acea noapte din 2004.

La apariția alături de Regele Felipe, nu doar cu bijuteriile ei a impresionat, ci și cu rochia aleasă. Regina Letizia a îmbrăcat o rochie bleumarine, lungă, care i-a venit perfect. Părul l-a avut aranjat pe spate, iar machiajul a fost unul discret.

Totodată, la evenimentul de ieri a avut loc și un mic incident. Regina Letizia a purtat și o brățară cu diamante, care a căzut în timpul recepției, iar Regele Felipe a ajutat-o să i-o pună la loc. 

Foto: Profimedia

Mai multe