Regina Letizia, apariție elegantă, dar și îndrăzneață într-o rochie gri, la care a asortat cizme lungi

5 noiembrie 2023   Royals

Regina Letizia a Spaniei a a arătat superb la apariția ei de vineri, 3 noiembrie! A a participat la cea de-a 23-a ediție a Festivalului de Film Opera Prima de la Tudela, îmbrăcată într-o rochie elegantă, gri!

Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, înainte să ia parte la eveniment, s-a oprit pentru câteva minute, pentru a face câteva poze cu fanii care o așteptau cu nerăbdare în orașul spaniol Tudela. La această apariție, Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare gri deschis, cu mâneci lungi.

Letizia a accesorizat acest look cu o pereche de cizme negre din piele. În privința bijuteriilor, ea a ales unele foarte simple, o pereche de cercei din aur și un inel.

Fosta jurnalistă emana încredere în sine la sosirea la eveniment și s-a oprit să facă fotografii cu fanii regali. Unii membri ai publicului i-au oferit reginei spaniole un cadou handmade, pe care aceasta l-a acceptat zâmbind, scrie Daily Mail

Regina Letizia și-a purtat șuvițele brunete strălucitoare pe umeri și, totodată, ea a optat, de asemenea, pentru un machiaj natural, a purtat puțin luciu de buze și rimel, alături de fardul ei preferat de ochi, maro.

La ce eveniment a participat Regina Letizia

Festivalul de film, care s-a încheiat vineri, după ce a început la începutul săptămânii trecute, a prezentat o serie cu cele mai bune filme de lungmetraj. Evenimentul a reunit personalități importante.

Ieșirea Reginei Letizia are loc într-o perioadă aglomerată pentru familia regală a Spaniei, după ce la începutul săptămânii trecute Prințesa Leonor a împlinit 18 ani. Prințesa Leonor a avut parte de o primire monumentală din partea fanilor regali cu ocazia împlinirii a 18 ani, marți.

Capitala Spaniei a fost plină de fani care s-au adunat în fața Congresului Deputaților din Madrid pentru a-și arăta sprijinul pentru Leonor după ce aceasta a depus jurământul de credință față de Constituția spaniolă. Fanii regali s-au înghesuit în jurul mașinii în care regina în așteptare a stat alături de sora ei mai mică, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani.

Prințesa Leonor i-a încântat pe fani cu zâmbetul eo. O mare de steaguri spaniole de toate formele și mărimile a însoțit primirea călduroasă din partea fanilor regali. Locuitorii Madridului au asistat la o serie de evenimente speciale în capitala țării pentru a onora cea de-a 18-a aniversare a lui Leonor.

După ce adolescenta regală a jurat credință tronului pentru a păstra Magna Carter în calitate de succesoare la tron, ea a urmărit o paradă militară pe străzile din Madrid, orașul în care Leonor s-a născut și unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții. O gardă de onoare a Poliției Municipale, prezidată de viceprimarul Madridului, care includea escadronul de cavalerie și fanfara de muzică a Poliției Municipale, a fost desfășurată în Plaza de la Villa. Moștenitoarea tronului a urmărit parada alături de părinții ei, regele Felipe al VI-lea, în vârstă de 55 de ani, și regina Letizia și infanta Sofia. Familia regală spaniolă s-a alăturat, de asemenea, paradei din mașinile lor.

Foto: Profimedia

Mai multe