Regina Letizia, apariţie neinspirată la o cină regală. A purtat o ţinută demodată care nu a avantajat-o

7 noiembrie 2017   Royals

După ce a întâmpinat-o pe soţia preşedintelui israelian în cadrul unei ceremonii fastuoase, ieri, Regina Letizia şi soţul său au fost gazde pentru preşedintele Reuven Rivlin şi soţia sa, Nechama Rivlin, la o cină regală.

Outfitul din două piese - fustă şi corset - pare uşor demodat.

Aşa cum impune un astfel de eveniment, regalităţile, dar şi invitaţii, trebuie să îmbrace haine elegante, festive, aşa că Letizia a Spaniei şi soţul său Felipe al VI-lea, au ales ţinute de ceremonie. Dacă Felipe a purtat un smoking negru şi o mulţime de metalii peste, Letizia a vrut să fie elegantă într-o fustă cu trenă în degrade alb cu negru şi un corset cu croială vintage.

Corsetul negru cu sclipici nu a avantajat-o deloc.

Ar fi fost o alegere înţeleaptă pentru silueta sa de invidiat dacă partea de sus a rochiei ar fi avut o altă croială, eventual mâneci. însă per ansamblu, Letizia nu a purtat cea mai impresionantă ţinută. A ales o rochie de tip sirenă cu corset încrustat cu pietre şi cu un decupaj care nu a avantajat-o. Decolteul incert nu a făcut decât să-i mascheze bustul, iar rochia fără mâneci i-a lăsat la vedere braţele musculoase, poate mult prea masculine pentru o rochie atât de elegantă.

Letizia are braţele musculoase, poate mult mai musculoase pentru o femeie rafinată ca ea.

Ca de obcei la cinele festive, Letizia a purtat o tiară încrustată cu pietre preţioase, cercei şi brăţări masive, dar şi celebra panglică regală. De data aceasta nu a fost uluitoare, ci mai degrabă uşor ştearsă. Regina în vârstă de 45 de ani a făcut furori mai devreme în aceeaşi zi, într-un trench de la Burberry şi cu pantofi cu toc, atunci când şi-a aşteptat invitaţii pe covorul roşu.

Foto: Getty Images

Mai multe