Regina Letizia, apariţie sobră la o întrunire în Madrid

22 noiembrie 2017   Royals

Luni, Regina Spaniei a fost absolut superbă într-o ţinută tomnatică în galben muştar şi bleumarin, iar la doar o zi de la apariţia sa chic a ales să poarte un costum sobru. Schimbare radicală de stil în cazul Letiziei, care a optat pentru o ţinută mult mai formală şi în culori închise pentru o întrunire în Madrid.

Prezentă la un eveniment ce a avut loc marţi după-amiaza, regina a schimbat registrul vestimentar în unul de iarnă. Aşa că a purtat un costum cenuşiu care i-a venit foarte bine, un outfit cu care a mers la sigur. Alcătuit dintr-un sacou sambrat şi cu o curea care i-a subliniat talia, dar şi o fustă până la genunchi cu broderie în partea din faţă, Letizia a arătat chic la întrunirea Consiliului Concurenţei pentru  persoanele cu dizabilităţi.

Regina Spaniei, care este binecunoscută pentru alegerile ei vestimentare impresionante, a mers de data aceasta pe un look simplu, dar elegant. A purtat pantofi cu toc înalt, iar singurul accesoriu a fost reprezentat de o pereche de cercei rotunzi din argint. Aceasta ţinută a fost total diferită de cea de la începutul săptămânii, când fermecătoarea Letizia a fost pur şi simplu superbă într-un outfit rafinat, în culori de toamnă. 

Foto: Getty Images

Mai multe