Regina Letizia, elegantă în roșu înainte de Crăciun! Accesoriile au făcut diferența de data aceasta

20 decembrie 2023   Royals

Regina Letizia a Spaniei a făcut furori cu cea mai recentă apariție a ei, înainte de Crăciun! Pe 19 decembrie a participat la un eveniment în Aviles, arătând foarte șic îmbrăcată într-o rochie roșie!

Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, a arătat fabulos la întâlnirea anuală cu directorii institutelor Cervantes la Centrul Cultural Niemeyer. Regina Spaniei a purtat o rochie midi cu mânecă lungă și croială dreaptă de la Dries Van Noten într-o nuanță festivă de roșu.

Ea a adăugat o curea neagră groasă cu o cataramă dreptunghiulară pentru a strânge rochia în talie. Pentru a lega cureaua neagră de restul ținutei, regina a adăugat un palton negru cu croială lungă de Carolina Herrera.

Accesoriul inedit al ținutei e reprezentat de cizmele negre ale reginei, cu vârf rotunjit și toc bloc, de la La Touche, până la genunchi. Accesoriile ei au fost discrete și elegante. Letizia a adăugat o geantă micro neagră - geanta "Victoria Insignia" de Carolina Herrera.

În schimb, bijuteriile ei adăugau un aer regal. Regala a purtat cerceii Aldao 1911 Ruby Cabochon - un model cu picătură de diamante cu un rubin impresionant în centru. Părul a fost aranjat în bucle lejere, ia machiajul ei a fost atât de drăguț, în nuanțe calde. 

Reuniunea anuală a sărbătorit Institutul Cervantes. Institutul a fost creat în 1991 și promovează predarea, studiul și utilizarea limbii spaniole și contribuie la diseminarea culturilor hispanice în străinătate, scrie Hello Magazine

Directorul Institutului Cervantes, Luis García Montero, a deschis reuniunea, care a fost urmată de cuvintele președintelui Principatului Asturiei, Adrián Barbón, și ale secretarului de stat pentru America Latină și Caraibe și Spaniolă în lume, Juan Fernández Trigo.

Regina Letizia a Spaniei a fost însoțită de o serie de oficialități, printre care președintele Consiliului General al Principatului Asturiei, Juan Cofiño, delegatul Guvernului în Comunitatea Autonomă a Principatului Asturiei, Delia Losa, și primarul orașului Avilés și vicepreședintele Consiliului de Administrație al Fundației Niemeyer, María Virtudes Monteserín.

Foto: Profimedia

Mai multe