Regina Letizia, imaginea primăverii într-un costum roz. Lecție de stil cu doar trei piese esențiale

15 martie 2024   Royals

Regina Letizia a Spaniei a arătat uimitor într-un costum roz cu pantaloni, ieri, când a participat la o ceremonie de decernare a premiilor în domeniul cercetării, în orașul Gandia, alături de Regele Felipe.

Letizia a cucerit audiența în costumul ei Hugo Boss asortat, alcătuit dintr-un blazer și o pereche de pantaloni drepți, cu curea.

Ea a mai purtat acest set fermecător în septembrie anul trecut, când a mers la gala Premiilor UNICEF din Spania, împreună cu soțul ei.

Letizia a combinat acest costum cu o bluză albă croșetată, ușor transparentă, și cu o pereche de pantofi cu toc mic, în aceeași nuanță cu a ținutei.

Ca accesorii, Letizia a ales o pereche de cercei cu flori argintii, iar părul tuns bob a fost coafat în bucle lejere, care i-au dat un aer glam reginei în vârstă de 51 de ani.

Ținuta extravagantă a reginei-consoarte a fost în contrast puternic cu ceea ce a ales Regele Felipe să poarte, un costum gri clasic. Și de data aceasta, șuvițele cărunte ale Letiziei au fost destul de evidente, însă nu i-au știrbit aerul șic, putând fi confundate foarte ușor cu niște șuvițe vopsite într-o nuanță mai deschisă decât cea a părului.

Apariția Letiziei vine după ce, miercuri, regina și-a primit oaspeții din Comitetul Reprezentanților Persoanelor cu Dizabilități la Palatul Zarzuela din Madrid, purtând o ținută cool, dar ceva mai practică decât ne-a obișnuit la aparițiile oficiale de la palat. 

Regina în vârstă de 51 de ani și-a organizat ținuta în jurul superbilor pantaloni cu talie înaltă de la Hugo Boss, într-o nuanță de verde petrol, pe care i-a împerecheat cu un top cu mâneci trei sferturi.

Letizia și-a accesorizat pantalonii cu o curea neagră și pantofi cu talpă groasă, care le-au luat locul pantofilor feminini, fie ei și cu toc mic, pe care regina-consoartă îi purta în aparițiile sale șic. 

Se pare că problemele de care suferă Letizia, și anume inflamaţie şi durere la nivelul picioarelor, nu o mai lasă pe cocheta soție a regelui să abordeze încălțăminte inconfortabilă.

Foto: Profimedia

Mai multe