Regina Letizia impresionează cu un look nou, colorat și elegant. Jacheta roz din tweed i-a dat un aer șic

21 aprilie 2023   Royals

Când vine vorba despre fashion, regina în vârstă de 50 de ani este întotdeauna un model de admirat și, de ce nu, de copiat.

Regina Letizia a Spaniei a fost o apariție extrem de elegantă într-o jachetă roz de tweed, de la brandul Mirto, în valoare de 400 de lire sterline, la un eveniment care a avut loc, ieri, la Madrid.

Regina în vârstă de 50 de ani a participat la aniversarea a 100 de ani de la prima evacuare medicală din Spania.

Fashionista a fost imaginea perfecțiunii în jacheta ei scurtă din tweed, cu guler rotund și nasturi aurii. Piesa colorată a fost asortată perfect cu o pereche de pantaloni palazzo albi, cu talie înaltă, și pantofi cu toc nude, împodobiți cu zale aurii. Încălțămintea, deși fină și de bun gust, de la brandul Martinelli, nu costă mai mult de 200 de euro.

Ea și-a completat aspectul cu o geantă de mână de un fucsia intens, ornată cu ciucuri, de brandul spaniol de lux Pons Quitana. Regina Letizia a optat pentru bijuterii discrete, și anume o pereche de cercei mici și rotunzi, din aur, și un inel pe degetul arătător.

Soția Regelui Felipe al Spaniei a fost fotografiată în timp ce saluta cu grația obișnuită personalul medical de la evenimentul din Madrid, fiind însoțită de către Ministrul Apărării, Margarita Robles. 

Regina consoartă a Spaniei este, fără îndoială, una dintre cel mai bine îmbrăcate figuri regale moderne, de apreciat pentru faptul că nu poartă piese al căror cost este unul exagerat. Mai mult, de cele mai multe ori, Letizia alege în ținutele ei și haine de la branduri naționale mass-market, precum Zara sau Mango, pe care le poartă repetitiv, fiind un etalon pentru moda sustenabilă.

Iar look-ul propus de spanioloaică la evenimentul de ieri este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune afișate de aceasta, în ultimul timp, modern și elegant, în aceeași măsură.

Foto: Profimedia

Mai multe