Regina Letizia, inspirată de Prințesa Kate? A apărut într-un blazer stilat, dar ce schimbare uriașă face

8 februarie 2024   Royals

O pasionată de modă ea însăși, Regina Spaniei a mizat ieșirea publică de ieri pe ... carouri, o alegere fantastică, una dintre preferatele Prințesei Kate.

Ce-i drept, Regina Letizia chiar seamănă cu Prințesa de Wales.

Însă este a doua sa ieșire pe anul acesta în care Letizia face o schimbare de stil colosală. Colosală în ceea ce o privește, căci în mod cert, a fost forțată de împrejurări.

Despre ce este vorba?

Ei bine, este a doua ieșire publică în care Regina Spaniei nu poartă tocuri, un element must-have al său de până acum!

Cu accente oarecum masculine, Letizia a fost spectaculoasă miercuri la Madrid, unde a inaugurat Zilele Siguranței pe Internet.

Superba soție a Regelui Felipe arată minunat în orice stil vestimentar. Carourile acestea au fost foarte mult popularizate de Kate Middleton, o prezență de care nu ne mai bucurăm o perioadă, întrucât se reface în urma unei operații abdominale.

Regina Spaniei adoră ținutele care îi lasă glezna fină la vedere. A încălțat o pereche de pantofi cu toc mic de la Massimo Dutti, ceva total atipic ei, care adoră pantofii cu toc, mai ales că îi vin excepțional.

Letizia și-a evidențiat silueta adolescentină cu o pereche de pantaloni pană negri, o bluză bej, cu decolteu rotund și un blazer cu accente masculine, gri, în carouri, cambrat în talie și lung, de la designerul ei preferat, Carolina Herrera.

Nu a avut nici geantă, nici accesorii, în afara cerceilor cu diamante de la bradul ei de suflet, Gold & Roses. De asemenea, ca de obicei, și-a coafat părul drept și a optat pentru un machiaj cât mai natural.

Regala în vârstă de 51 de ani a ajuns în jurul prânzului la Cazinoul din Madrid, locația care a găzduit evenimentul.

Letizia pare că s-a inspirat de la Prințesa de Wales, cum spuneam. Kate, soția Prințului William, a avut un aspect similar: o pereche de pantaloni ”țigaretă”, cu vedere la gleznă, un top alb și un blazer asemănător în iunie anul trecut, la Windsor, în timpul unei întâlniri de lucru.

Foto: Profimedia

Mai multe