Regina Letizia, la întrecere cu fiicele ei! Și-a evidențiat silueta îmbrăcată într-o rochie extravagantă

28 octombrie 2024   Royals

Pe 25 octombrie 2024, la Teatrul Campoamor din Oviedo, Regina Letizia ne-a impresionat cu alegerea vestimentară aleasă pentru o ceremonie de premiere la care a fost însoțită de Regele Felipe al VI-lea și de fiicele sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofia.

Vineri, 25 octombrie 2024, Regina Letizia a făcut senzație la ceremonia de decernare a Premiilor Prințesei de Asturia, la Teatrul Campoamor, îmbrăcată într-o rochie extravagantă. 

Cât de elegantă a fost Regina Letizia

Pentru Premiile Prințesei de Asturia 2024, Regina Letizia a optat pentru o rochie neagră. Acesta este al patrulea an consecutiv în care optează pentru această  nuanță ca protagonistă a look-ului său și, în mod curios, a optat pentru un decolteu asimetric cu o singură mânecă care seamănă cu cel pe care l-a purtat în 2023.

De lungime midi și mulată, rochia aleasă acum se remarcă în special prin volanul supradimensionat sau XXL care îi pune în valoare silueta și îi amplifică mânecile. O propunere semnată de Carolina Herrera, care este complet epuizată în magazine. 

Bijuterii cu diamante negre

În completarea ținutei, Regina Letizia poartă pentru prima dată o pereche de pantofi cu toc plat, cu un toc confortabil de 4 centimetri, de la Magrit (modelul Carlota în valoare de 290 de euro).

De asemenea, ea își ales geanta neagră din satin de la aceeași marcă, pe care o are din aprilie 2018. În sfârșit, în ceea ce privește bijuteriile, ea este din nou fidelă inelului Coreterno, de care nu s-a mai despărțit de la 6 ianuarie 2023, și poartă din nou cerceii pendulanți De Grisogono cu 432 de diamante negre în formă de lacrimă, precum și două diamante albe. Ea i-a purtat deja la edițiile din 2017 și 2016 ale premiilor.

În ceea ce le privește pe fiicele sale, Prințesa Leonor a arătat foarte elegant într-un costum negru, cu părul prins la spate, iar Infanta Sofia a optat pentru un maiou elegant negru, pantaloni evazați și sacou auriu. 

Foto: Profimedia

Mai multe