Regina Letizia, lecţie de stil în timpul turneului regal. A schimbat nenumărate ţinute!

19 iunie 2018   Royals

Timp de o săptămână, regele Felipe şi regina Letizia ai Spaniei se vor afla într-un turneu regal în USA. Primele cinci zile s-au scurs deja, iar suverana Spaniei a avut ocazia să-şi etaleze ţinutele sofisticate la întrunirile cu oficialii americani. Haideţi să trecem şi noi în revistă outfiturile cu care Regina Letizia s Spaniei a impresionat!

foto: casareal.es

Prima zi

Regina Letizia şi Regele Felipe ai Spaniei şi-au început turneul regal printr-o ceremonie de primire organizată la Gallier Hall, New Orleans. Pentru această ocazie specială, Regina Letizia a ales să poarte o rochie Carolina Herrera, fuchsia, clutch şi stilettos semnaţi de Magrit. Pata de culoare a fost reprezentată de cerceii cu rubine şi smaralde, pe care i-am văzut pentru priam dată în iunie 2015.

Ziua 2

În cea de-a doua zi petrecută pe teritoriul american, suveranii Spaniei au vizitat o expoziţie de artă din Jackson Square. Letizia a strlucit într-un t-shirt BOSS şi o fustă BOSS, la care a asortat un clutch Angel Schlasser şi pantofi Magrit, pe care i-a purtat pentru prima dată în mai 2018.

Ziua 3

În ultima zi petrecută în New Orleans, Regele şi Regina Spaniei au vizitat Muzeul de Artă din New Orleans şi au participat la evenimente culturale organizate aici. Letizia a îmbrăcat cu această ocazie o rochie Felipe Varela, pe care a mai purtat-o şi-n octombrie 2017, dar şi anul acesta, în luna mai. Şi-a completat look-ul cu stilettos Gianvito Rosii şi clutch Carolina Herrera.

Ziua 4

După trei zile în New Orleans, monarhii spanioli au ajuns în Texas. În prima parte a zilei, Letizia a purtat o rochie Carolina Herrera (custom made), un clutch Felipe Varela, unul dintre designerii ei preferaţi, sandale LODI, într-o nuanţă de burgundiu, şi cercei cu diamante şi rubine.

Sexy şi stylish!

Ţinuta 5

În cea de-a doua parte a zilei, regina Letizia şi regele Felipe au participat la o gală, motiv pentru care au îmbrăcat ţinute sofisticate, extrem de elegante. Letizia a purtat o rochie fără mâneci, semnată de Carolina Herrera, care i-a venit ca turnată.

Ziua 6

În cea de-a şasea zi a turneului regal, Regina Letizia şi Regele Felipe au vizitat Muzeul de Artă din San Antonio. Pentru această ocazie, suverana Spaniei a îmbrăcat o rochie midi, cu buline, semnată de designerul spaniol Matilde Cano. Ea şi-a completat look-ul cu un clutch Menbur, pantofi Gianvito Rossi şi cercei Coolook Luna (333 dolari).

Mai multe