Regina Letizia nu mai ţine cont de cutumele regale! În rochie mini, la un eveniment oficial!

23 noiembrie 2017   Royals

N-am văzut-o de prea multe ori îmbrăcând ţinute atât de sexy, însă contextul de aseară i-a permis să adopte un astfel de outfit. E vorba despre o petrecere organizată la Hotelul Ritz, din Madrid, în cadrul căreia s-au premiat jurnalişti spanioli, iar Regii Spaniei au fost invitaţii de onoare, dat fiind faptul că Letizia e o fostă jurnalistă.

foto: Splashnews

O apariţie sexy!

S-a prezentat în calitate de fostă jurnalistă!

Regina Letizia a avut, aseară, o apariţie mai sexy ca oricând, afişându-şi silueta bine tonifiată într-un outfit extrem de îndrăzneţ. Fosta jurnalistă a îmbrăcat cu această ocazie o rochie mini, care se termina cu mult deasupra genunchilor, şi care îi oferea un look tineresc şi sexy, dar care, conform cutumelor regale, era mult prea îndrăzneaţă pentru un cap încoronat.

Cea mai sexy ţinută din ultima vreme

În fine, cert e că rochia i-a venit foarte bine, iar Regina Letizia a întors toate capetele din acea încăpere. Lucru nesesizat de ea, căci a avut ochi doar pentru soţul ei, Regele Felipe, la braţul căruia s-a prezentat la acest eveniment. Voi ce spuneţi? E o alegere vestimentară nepotrivită pentru ea?

Soţul i-a stat aproape

Mai multe