Regina Letizia nu se mai desparte de cizmele ei roşii. Iată o altă apariţie stilată!

6 martie 2018   Royals

Letizia a făcut o pasiune pentru o piesă din garderoba sa. De ceva vreme, regina Spaniei a achiziţionat o superbă pereche de cizme peste genunchi, din piele întoarsă, un model cu toc stiletto şi vârful ascuţit, într-o culoare puternică, roşu.

Şi cum ea este o femeie care apelează la reciclarea ţinutelor, iată că este pentru a treia oară în acest sezon când Letizia este surprinsă cu acelaşi model de cizme cool în picioare. Prezentă la îndatoririle regale, la Palatul Zarzuela din Madrid, soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a mizat din nou pe roşu. A purtat aceste încălţări  în combinaţie cu o fustă cu imprimeu florat, două piese în care Letizia a mai defilat la un eveniment în luna decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun.

Dacă atunci a optat pentru o helancă neagră, palton roşu aprins şi o geantă în aceeaşi culoare, acum Letizia şi-a alcătuit un nou outfit pe baza pieselor vestimentare preferate. A purtat cizmele şi fusta în culori aprinse cu o maletă albă şi cercei cu perle, cuminţind astfel apariţia sa fashion. Regina Spaniei apelează des la piese vestimentare în culori puternice, iar roşu este printre favorite pentru că o prinde de minune.

Cu aceleaşi cizme din piele şi cu o rochie de un roşu aprins.

A purtat aceleaşi cizme şi aceeaşi fustă în luna decembrie.

Foto: Getty Images

Mai multe