Regina Letizia reinventează moda. Arată cool într-un costum vintage

15 martie 2018   Royals

Cameleonică din punct de vedere vestimentar, Regina Letizia alternează stilurile, purtând de la cele mai îndrăzneţe outfituri din noile colecţii ale designerilor, la haine de inspiraţie vintage, puţin mai conservatoare, sau, de ce nu, cele mai elegante rochii de seară.

În vârstă de 45 de ani, una dintre cele mai stilate capete încoronate ale lumii, mereu în vizorul pasionaţilor de modă, a fost îndelung analizată de fanii săi cu ocazia unui eveniment organizat la Teatrul Goya din Madrid.

Şi de data aceasta Letizia a fost în centrul atenţiei şi nu doar pentru că a fost cea care a  prezidat o ceremonie  pentru a marca Ziua Mondială a Bolilor Rare, dar şi datorită outfitului ales pentru acest moment. Îmbrăcată în stil clasic, dar rafinat, Letizia a arătat chic cu acest deux-pièces de la unul dintre brandurile ei favorite, Hugo Boss.

A purtat o fustă stil creion în valoare de 169 de lire sterline şi un sacou cu model geometric care costă 380 de lire sterline.  Costumul poate fi văzut ca o piesă vestimentară demodată, dar nu este şi cazul acestei creaţii, croiul, materialul şi culorile fiind alese cu mare grijă pentru a fi în tendinţe. O ţinută conservatoare, uşor edgie, dar bluza albă, pantofii stiletto creaţi de brandul Prada şi geanta cu ţinte de la Uterque i-au dat un aer glamour.

Foto: Getty Images

Mai multe