Regina Letizia, sexy într-o rochie cu umerii goi. A întors toate privirile îmbrăcată aşa!

5 decembrie 2017   Royals

Luni seara, regina şi regele Spaniei au fost invitaţi de onoare la cea de-a 50-a aniversare a ziarului spaniol AS, dar, cu toate că a fost un eveniment care a celebrat o publicaţie sportivă, Regina Leizia a fost mai elegantă ca oricând.

La mai puţin de o săptămână de când şi-a impresionat fanii într-o rochie mini cu franjuri creată de Teresa Helbig, Letizia şi-a încercat din nou norocul cu un outfit îndrăzneţ. A riscat şi a câştigat cu o rochie superbă cu umerii goi şi o floare 3D aplicată în zona bustului. De data aceasta a fost sexy, dar şi foarte rafinată, căci Letizia a debordat de frumuseţe în piesa vestimentară care i-a venit ca turnată.

A ales să poarte un brand spaniol, mai exact o creaţie Delpozo sofisticată, de un mov prună, o rochie îndrăneaţă şi foarte feminină cu forme arhitecturale. De altfel, aceasta este un brand preferat de cele mai cunoscute şi apreciate femei din lume, precum Melania Trump sau Kate Middleton. Rochia midi cu mâneci şi umerii goi, cu o crăpătură la spate şi cu o floare supradimensionată i-a oferit o atingere glamour specifică anilor '80.

Letizia a purtat şi o pereche de pantofi stiletto aceeaşi culoare, de la Felipe Varela şi o geantă plic din satin semnată Nina Ricci. Accesoriul de impact a fost, fără îndoială, perechea de cercei în formă de frunză, încrustaţi cu diamante, pentru că este o regină şi trebuie să stălucească. De asemenea, coafura a fost impecabilă, la fel şi machiajul care i-a pus în evidenţă ochii.

Foto: Hepta

Mai multe