Regina Letizia și-a pus în evidență silueta într-o nouă ținută! Poartă pantaloni cu talie înaltă

16 noiembrie 2023   Royals

Regina Letizia a Spaniei a oferit o lecție de eleganță la cel mai recent eveniment la care a participat!

Regina Letizia a arătat absolut perfect, etalându-și talia subțire într-o superbă pereche de pantaloni cu talie înaltă, miercuri, 15 noiembrie, la Madrid. Regina Spaniei a uimit fanii regali, fiind văzută la sosirea la un eveniment al Fundației BBVA Microfinance din capitala Spaniei.

Cunoscută pentru stilul său elegant, Regina Letizia a ales să asorteze pantalonii verzi cu talie înaltă de la BOSS cu o bluză albă de la Carolina Herrera. Pentru a completa look-ul elegant, ea a ales și o pereche de stiletto nude și niște cercei din aur roz de la Gold and Roses, scrie The Express.

În privința părului, ea a optat pentru o coafură naturală, pentru niște bucle lejere. Și machiajul a fost unul destul de simplu, a avut la ochi un smokey eye maro și pe buze un luciu roz.

Cât de important a fost acest eveniment pentru Regina Letizia

Evenimentul a fost organizat de Fundația BBVA Microfinance, iar Regina Letizia a urcat și ea pe scenă pentru a ține un discurs. Discursul s-a concentrat pe instrumentele digitale care s-au dovedit a îmbunătăți viața multor antreprenori vulnerabili. Apariția sa a marcat a doua ieșire în două zile, ea ieșind și la deschiderea unei expoziții Picasso la Madrid, marți, 14 noiembrie.

Împreună cu soțul său, regele Felipe, regina Letizia a participat marți la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Pentru acest eveniment, regina spaniolă a optat pentru un costum elegant din două piese - luând în mod clar sfaturi de modă de la Kate Middleton, Prințesa de Wales.

Elegantul deux-pieces a avut o croială impecabilă, cu umeri proeminenți. La această ținută, ea a asortat o bluză de mătase și și-a completat ansamblul cu pantofi roz cu tocuri înalte.

Înainte de a-l cunoaște pe Regele Felipe al Spaniei, Regina Letizia a fost căsătorită cu profesorul de literatură Alonso Guerrero Perez. După ce l-a întâlnit pe Felipe în 2002, cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, iar acum au împreună două fiice.

Foto: Profimedia

Mai multe