Regina Letizia şi-a reciclat o fustă cu un imprimeu floral. Iată cum a asortat-o acum!

13 iunie 2018   Royals

Ştim deja că suverana Spaniei, asemenea altor capete regale, preferă să recicleze ţinutele în loc să  risipească banii contribuabilor pe haine. Aşa se face că, ieri, la o întâlnire oficială, regina Letizia a purtat o fustă veche, cu care a mai apărut în public de două sau trei ori.

O apariţie stilată!

Are un stil vestimentar urban-şic, mixând piese elegante cu cele aflate în trend, şic, dar confortabile. O vedeam adesea combinând bluze de mătase ori satin cu fuste vaporoase, nu foarte pretenţioase. Aşa s-a întâmplat şi ieri, la întâlnirea cu reprezentanţii organizaţiei FAD (Foundation Against Drug Addiction), când a mixat o bluză albă, din mătase, semnată de Adolfo Dominguez cu o fustă c-un imprimeu floral, Hugo Boss, pe care a mai purtat-o şi cu alte ocazii.

De data aceasta, Letizia şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos de piele maro, Magrit, în valoare de 342 de dolari, şi cu o geantă asortată, tot Hugo Boss, al cărei preţ este de 425 de lire sterline.  La capitolul accesorii, Letizia a preferat să poarte doar o pereche de cercei cu diamante negre, care costă nu mai puţin de 5,274 de euro.

Cerceii cu diamante negre

În ocaziile trecute, Regina Letizia a asortat diferit fusta Hugo Boss cu imprimeu floral. Iată combinaţiile!

Mai multe