Regina Letizia şi fiicele ei, Leonor şi Sofia, superbe în Duminica Paştelui

2 aprilie 2018   Royals

Membrii Familiei Regale a Spaniei au petrecut ieri Paştele Catolic, iar Regina Letizia, fiicele sale, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, dar şi fostul rege Juan Carlos I al Spaniei şi soţia sa, Regina Sofía a Spaniei, au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a participa la slujba tradiţională.

Regalităţile spaniole au fost pur şi simplu superbe în Duminica Paştelui, sărbătorind în familie. Letizia, 44 de ani, alături de fiicele Leonor (12) şi Sofia (10), au strălucit în faţa mulţimii. Toată familia se află în Palma de Mallorca pentru vacanţa anuală de Paşte, iar ieri s-au lăsat fotografiaţi în faţa impunătoarei Catedrale a Mallorcii înainte de Liturghia din Duminica Învierii.

Iar Letizia a arătat Impunător pentru această ocazie deosebită, o regină stilată la fiecare eveniment la care participă. Fosta jurnalistă a fost extrem de elegantă într-o ţinută simplă, dar elegantă.

A purtat o bluză neagră cu buline albe, un model la modă, creat de Carolina Herrera, ţinută completată de o pereche de pantaloni palazzo cu nasturi pe lateral, semnaţi de unul dintre designerii preferaţi ai reginei, Hugo Boss. Pantofii stiletto i-au făcut picioarele să pară şi mai lungi, în timp ce geanta roz pudră de la Nina Ricci  a fost o pată de culoare.

Letizia nu a fost singura care a întors privirile, fiicele sale fiind absolut superbe. Leonor şi Infanta Sofía a Spaniei au arătat superb în haine de gală. Sofia a purtat o rochie de tip sarafan culoarea turquoise, combinată cu o cămaşă albă, în timp ce sora sa a ales o rochie înflorată.

Foto: Getty Images

Mai multe