Regina Letizia şi fiicele sale, Leonor şi Sofia, foarte şic de Ziua Spaniei

13 octombrie 2017   Royals

Ieri, de Ziua Naţională a Spaniei, familia regală a strălucit şi a arătat deosebit de unită la evenimentele care au marcat acest eveniment, la Madrid, ca un răspuns pentru miile de catalani ce îşi doresc independenţa faţă de Spania.

Felipe şi Letizia, alături de Leonor şi Sofia

Ei bine, Regele Felipe al VI-lea a fost însoţit de Regina Letizia şi de fiicele lor, adorabilele Prinţese Leonor, de 11 ani, şi Infanta Sofia, de 10, la parada militară dedicată zilei naţionale.

Cei patru au arătat cât se poate de senini cu această ocazie, deşi ţara lor a trecut şi încă mai trece prin momente neplăcute, de la atacurile teroriste din vară la mişcările violente pentru independenţa regiunii Catalonia, cu capitala la Barcelona.

Revenind la parada militară de la Madrid, Regina Letizia a atras, ca de obicei, toate privirile, arătând foarte elegantă în compleul ei gri, genul pe care l-ai vedea purtat de Kate Middleton, în timp ce fiicele ei au fost, la rândul lor, foarte cochete.

Prinţesa moştenitoare Leonor a purtat rochie şi pantofi roşii, în timp ce sora ei cu un an mai mică a purtat o rochie din tweed foarte şic.

Ambele fete au avut coafuri asemănătoare şi au arătat mai degrabă a fiind gemene decât surori despărţite de un an, ca vârstă.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe