Regina Letizia și obiceiul ei interesant: în aceeași rochie, la două evenimente naționale consecutive

25 aprilie 2023   Royals

Regina Letizia a păstrat obiceiul de a purta aceeași rochie de Ziua lui Columb și la gala Premiilor Cervantes încă din anul 2016.

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au reapărut împreună, ieri, la decernarea Premiului de Literatură „Miguel de Cervantes” 2022 scriitorului venezuelean Rafael Cadenas.

Premiul acordat de Regele și Regina Spaniei este cea mai înaltă recunoaștere acordată scriitorilor spanioli și latino-americani, în gala care a avut loc în auditoriul Universității din Alcalá de Henares, Madrid.

Regina Letizia, impecabilă ca de fiecare dată, a optat pentru look-ul pe care l-a abordat pe 12 octombrie anul trecut, respectând astfel tradiția ei impusă încă din 2016, de a purta același look la ceremonia de decernare a Premiilor Cervantes și, anterior, la Ziua lui Columb (Día de la Hispanidad).

Regina a repurtat, așadar, o rochie foarte elegantă de la brandul spaniol Vogana Collection, în verde pal cu buline mici albe, acesta fiind un model care favorizează din plin silueta subțire a spanioloaicei. 

Modelul plin de rafinament a mai fost purtat doar o dată de Letizia, pe 12 octombrie anul trecut. Spre deosebire de evenimentul de la Ziua lui Columb, regina și-a completat look-ul șic cu o pereche de pantofi bej cu toc mijlociu, de la Carolina Herrera, aceeași pe care fiica ei, Prințesa Leonor, i-a purtat la confirmarea ei catolică din luna mai 2021.

La rândul lui, Regele Felipe, în vârstă de 55 de ani, a fost și el pe măsură de elegant, într-un costum din trei piese, cu redingotă și o cravată vișinie.

Acesta este încă un exemplu de modă sustenabilă pe care ni-l dă frumoasa regină în vârstă de 50 de ani, una care nu se ferește să-și poarte rochiile la mai multe ocazii publice și care, în plus, face schimb de haine și de încălțăminte chiar și cu fiicele sale adolescente, Prințesa Leonor și Infanta Sofia. 

Foto: Profimedia

Mai multe