Regina Letizia, spectaculoasă într-o rochie veche de 10 ani, în prima ei apariție din 2023

9 ianuarie 2023   Royals

Ne-a fost dor de Regina Letizia și de aparițiile ei de fashionistă absolută. Ei bine, frumoasa regină în vârstă de 50 de ani ne-a răsplătit așteptările cu o primă apariției publică spectaculoasă în acest nou an. 

Letizia, împreună cu soțul ei, Regele Felipe al Spaniei, au marcat Ziua de Bobotează cu o prezență la o paradă militară, urmată de o recepție la Palatul Zarzuela din Madrid.

Letizia și-a reînnoit angajamentul față de moda sustenabilă și cu această ocazie, purtând două piese pe care le-a mai afișat de mai multe ori, în trecut.

Letizia purtat, așadar, o rochie roșie din dantelă, cu o linie seducătoare, de la designerul spaniol Felipe Varela, care i-a venit ca turnată. Tradiția de la curtea spaniolă spune că regina trebuie să poarte întotdeauna o ținută cu o lungime până la podea pentru prima ei apariție publică din an, iar Letizia a arătat la fel de regală ca întotdeauna în rochia care i-a evidențiat silueta subțire.

Regina a mai purtat această rochie de designer de două ori. Prima dată a fost când Letizia era încă prințesă, în 2013, la recepția Corpului Diplomatic. Apoi, Letizia a ales iar această rochie la același eveniment din anul 2017.

Soția regelui spaniol a combinat rochia cu o pelerină neagră pe care a purtat-o de mai multe ori, la evenimentele regale.

Ea a accesorizat vestimentația cu o pereche de cercei mici din aur și un inel purtat pe degetul arătător.

În ceea ce-l privește pe soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 54 de ani, acesta a purtat o uniformă militară pentru acest eveniment, în calitatea lui de Comandantul Suprem al Forțelor Armate Spaniole. 

Familia regală spaniolă a marcat sărbătoarea de Bobotează urmărind o paradă militară din fața Palatului Regal din Madrid, acolo unde a găzduit, apoi, o recepție.

Acest eveniment marchează, de asemenea, revenirea suveranilor spanioli la îndatoririle publice, după o vacanță de Sărbători de două săptămâni, petrecută alături de cele două fiice ale lor, Prințesa moștenitoare Leonor, în vârstă de 17 ani, și Infanta Sofia, de 15 ani.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe