Regina Letizia, superbă la întâlnirea cu Prima Doamnă a Israelului

6 noiembrie 2017   Royals

Astăzi, Letizia a Spaniei a fost gazdă pentru soţia preşedintelui Israelian, Nechama Rivlin. Regina şi soţul său, Felipe VI, au primit-o aşa cum se cuvine pe Prima Doamnă a Israelului, într-o vizită de stat care va dura două zile.

Ceremonia de întâmpinare a început în jurul orei 10:30 dimineaţa, la Platul Regal, iar pentru această ocazie Letizia a fost superbă. A purtat un trench nude care i-a venit ca turnat şi care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, alungite datorită pantofilor stiletto cu un mic şiret în faţă. Elegantă ca întotdeauna, Letizia a purtat un această piesă vestimentară de la Burberry ,cu nasturi şi cu un cordon care i-a subliniat talia.

Bineînţeles că pe sub aceată haină a îmbrăcat şi o rochie culoarea mov prună care s-a văzut puţin la guler. Letizia şi-a asortat şi de această dată geanta de tip plic cu pantofii, piesele fiind create din acelaşi timp de piele gri. Ca de fiecare dată când apare, Regina Letizia a fost în centrul atenţiei, eclipsând-o pe Prima Doamnă a Israelului, îmbrăcată toată în negru şi cu o perfuzie în nas.

Foto: Getty Images

Mai multe