Regina Letizia, superbă la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a. Este pentru prima dată când poartă asta!

12 iulie 2017   Royals

Regina Letizia şi Regele Philip ai Spaniei au ajuns ieri la Londra, pentru o vizităm regală de trei zile în Marea Britanie, fiind oaspeţii de seamă ai Reginei Elisabeta a II-a. Aşa cum ne-a obişnuit, Letizia a transformat această călătorie în una stilistică, ridicând ştafeta la nivel vestimentar atât de înaltă, încât chiar a fost comparată cu Kate, Ducesa de Cambridge, pe la evenimentele cu ştaif.

Este pentru prima oară când poartă acest model de pălărie!

Marţi, regalităţile spaniole au plecat pentru o vizită oficială de stat în Marea Britanie, de pe un aeroport din Madrid, iar Letizia a fost de-a dreptul strălucitoare. Cum călătoria aceasta marchează prima ei vizită de stat în Anglia, regina s-a pregătit ca la carte şi şi-a pus la punct o serie de ţinute spectaculoase pentru evenimentele din turneul de trei zile. Ne aşteptam să vedem câteva apariţii spectaculoase, iar prima ţinută purtată la Londra ne-a surprins în mod plăcut.

A fost superbă la plecarea spre Marea Britanie.

Pe o căldură năucitoare, a ales să poarte alb, o bluză de la Hugo Boss pe care a îmbrăcat-o de nenumărate ori, la care a asortat o fustă creion de la acelaşi brand de lux. Cât despre pantofi şi geanta de tip clutch, a ales două piese cu acelaşi imprimeu, din piele de şarpe - o geantă din piele de piton de la Lidia Faro şi pantofi stiletto creaţi de Magrit, în valoare de 340 de euro. Nici la accesorizare nu a stat rău, ci şi-a completat aspectul cu o pereche de cercei din aur alb, încrustaţi cu diamante şi perle, alături de nelipsiţii ochelari de soare de la Hugo Boss, în valoare de 170 de dolari.

A purtat un top reciclat, pe care l-a mai îmbrăcat cu diferite ocazii.

Dacă la plecarea spre Marea Britanie a fost atât de elegantă, staţi să vedeţi ce apariţie spectaculoasă a avut astăzi, la întâlnirea cu Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a!

A fost comparată cu Kate Middleton cu pălărie, fiind prima dată când poartă o astfel de pălărie.

Letizia şi soţul său au fost întâmpinaţi cu un adevărat spectacol de către Regina Elisabeta, în prima zi oficială din turneul lor regal. Letizia a fost de-a dreptul uimitoare, a debordat de frumuseţe în ţinuta aleasa special pentru această ocazie şi chiar a fost comparată cu Kate Middleton, cu care a semănat mult din punct de vedere vestimentar. A păşit cu dreptul în prima sa zi la Londra, ca o rază de soare, la proriu, îmbrăcată toată în galben pal, într-un outfit creat de designerul ei preferat, Felipe Varela. A fost elegantă, preţioasă, în rochia de un galben lămâi cu terminaţii din dantelă, peste care a purtat o tunică brodată cu aceeaşi dantelă.

Şi-a pregătit o ţinută excepţională.

A respectat protocolul britanic pentru astfel de ocazii şi a ales o pălărie sofisticată şi mănuşi fine în aceleaşi nuanţe cu restul ţinutei. Este pentru prima dată când o vedem pe Letizia purtând o astfel de pălărie, piesa aceasta minunată fiind o creaţie a Maríei Nieto.

A fost extrem de elegantă şi a respectat protocolul britanic.

Cum este o fană a pantofilor cu toc înalt, nu a renunţat nici de data aceasta la stiletto, ci a optat pentru o pereche din piele lăcuită, de la Prada, pantofi nude care au costat 550 de lire sterline, iar geanta a fost una plic, de un galben lămâi. De altfel, Regina Letizia mai marchează o premieră, a purtat pentru prima dată o pereche de cercei din aur cu perle, care îi aparţin soacrei sale, Regina Sofia.

Foto: Getty Images

Mai multe