Regina Letizia trimite un mesaj? Cochetă în rochia ei de vară, a stat lipită de un Felipe vizibil agasat

11 iulie 2024   Royals

Regina Letizia a Spaniei a dat un semnal de unitate alături de soțul ei, Regele Felipe, atunci când cuplul a participat la un eveniment împreună cu fiicele lor, Prințesa Moștenitoare Leonor, în vârstă de 18 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 17 ani.

Familia regală spaniolă a avut, ieri, o apariție publică superbă la gala de decernare a Premiilor Prințesa de Girona 2024, organizată la Congresul Palatului Costa Brava din localitatea Lloret de Mar.

Ce de obicei, și la acest eveniment, Letizia a ieșit în evidență cu ținuta aleasă. Soția Regelui Felipe a ales o rochie albă până la genunchi, cu un imprimeu floral negru în formă de lalea, foarte șic. Spanioloaica și-a completat look-ul cu o pereche de sandale negre cu bretele și toc pătrat și cu o geantă mică de mână, în ton.

În plus, regina-consoartă a purtat și o pereche de cercei lungi cu flori albe, bijuterii care au dat un aer cool look-ului ei. Pe tot parcursul evenimentului, Letizia a fost numai zâmbet și l-a ținut de mână, tandru, pe soțul ei, ca o încercare de a ne asigura că totul este OK în mariajul lor, deși în aceste imagini Regele Felipe pare un pic agasat.

Apariția în familie vine după cele mai recente afirmații-bombă ale fostului cumnat al Letiziei, Jaime Del Burgo, care la începutul acestui an a sugerat că a avut o aventură cu fosta jurnalistă, după căsătoria ei cu Regele Spaniei.

Omul de afaceri - care a avut o legătură cu Regina pe când aceasta era încă prezentatoare de știri la televiziunea națională și care s-a căsătorit, apoi, cu sora ei, Telma (o căsnicie de doi ani, din 2012 până în 2014) - susține mai nou că este încă în contact cu Letizia, declarații care au apărut în cadrul unui interviu pentru ziarul argentinian Clarín.

În ciuda acestor declarații incredibile, cuplul regal nu a lăsat să se vadă niciun semn de tensiune în timpul apariției lor, acesta fiind singurul lor răspuns, non-verbal, la tot scandalul provocat de fostul cumnat al Letiziei.

Foto: Getty Images

Mai multe